Öne Çıkanlar MEDYA çimonto sözcü bakım Darbe

The Yalıkavak Panoramik Villa ile Bodrum Ayrıcalığının Tadını Çıkarın!

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group’un geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği ve işletmeciliğini üstlendiği yatırımı “Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM” yeniden Bodrum’un eğlence, gastronomi ve alışveriş merkezi olan Yalıkavak Marina’nın kalbinde açıldı.

Otelin sunduğu benzersiz olanakların zirvesinde göz alıcı zerafeti ile Bodrum’un en lüks villası, panoramik deniz manzaralı The Yalıkavak Panoramik Villa sofistike tarzı ile öne çekiyor. 

The Yalıkavak Panoramik Villa, Bodrum’un en lüks villası olmasının yanı sıra Bodrum’da kendi iskelesine tekne yanaşabilen tek villa olma özelliği de Türkiye’nin en lüks otellerinden olan Yalıkavak Marina Hotel’in sunduğu ayrıcalıklardan bir diğeri. Gündüzleri direkt olarak havuza ve denize uzanan odalar ile denizin ve güneşin keyfini çıkarırken geceleri ise en seçkin eğlence mekanlarına yakın konumu ile müzik ve eğlence ile iç içe bir tatil Yalıkavak Marina Hotel’de sizleri bekliyor.  

305 metrekarelik etkileyici bir alana yayılan bu villa, modern mobilyaları ve dingin ambiyansıyla beklentilerinizi aşarak benzersiz bir deneyim sunuyor. Özel havuzu ve kendi iskelesi ile ayrıcalıklı bir tatilin keyfini yaşarken aynı zamanda gün boyu butler hizmeti ve 7/24 servisi ile lüksün ve konforun tadını çıkarmanızı sağlıyor. Bodrum’un kalbinin attığı Yalıkavak bölgesinde konumlanan The Yalıkavak Panoramik Villa, konaklayan misafirlerine unutulmaz bir deneyim sunmasının yanı sıra lüks ve konforu bir arada sevenler için özel etkinlik ve partilerin vazgeçilmez adresi olmaya aday.

Bodrum’un en zarif mücevheri; Yalıkavak Marina Hotel by Social Living CollectionTM

Seçkin misafirlerinin beklentilerini aşmak için özenle tasarlanmış birinci sınıf olanaklar sunmayı sürdürecek olan Bodrum’un en zarif mücevheri olan Otel, konuklarına ayrılmış çok özel bir sonsuzluk havuzu ile nefes kesen etkileyici manzarayı kucaklamak için mükemmel bir fırsat yaratıyor. Oteldeki sonsuzluk havuzu dahil tüm havuzlar ise arıtılmış deniz suyundan dolduruluyor. Bodrum’a ayak bastığı andan, havaalanından itibaren misafirlerine en iyi premium hizmeti sağlamaya özen gösteren Yalıkavak Marina Hotel, CIP Lounge, VIP transfer, Hızlı Geçiş/Gidiş gibi ayrıcalıklı hizmetler sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.