EXPOMED 1,5 MİLYAR DOLARLIK İŞ HACMİ İÇİN KAPILARINI AÇTI

Gündem

T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe; Türkiye 1500’den fazla hastanesi ve nüfusun neredeyse tamamını kapsayan genel sağlık politikalarıyla dünyaya örnek bir ülkedir.

Medikal sektörünün tüm paydaşlarını bu yıl 26. kez aynı çatı altında buluşturan EXPOMED, 45 ülkeden 1100’ün üzerinde marka ve marka temsilciliğine ev sahipliği yapıyor. Dünyanın farklı noktalarından İstanbul’a gelecek olan alım heyetlerinin de ajandasında ilk sırada yer alan fuar, hedef ülke Irak’ın yanı sıra Kuzey Afrika, Orta Doğu ve Balkanlar olmak üzere 20’den fazla ülkeden alım heyetlerine ev sahipliği yaparak global gücünü ortaya koyuyor.

 

Sağlık sektöründeki en yeni teknolojilerin, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergilendiği fuarın açılışında T.C. Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Hakkı Gürsöz, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, SEiS Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, TÜMDEF Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yaz, Reed Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü Ali Muharremoğlu’nun yanı sıra çok sayıda sektör profesyonelleri ve katılımcı firmalar yer aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.