Öne Çıkanlar aşı sigorta Elazığ banyo İmar

Vintage dekorasyon modelleri
Vintage, eski yıllarda kullanılan eşyaların günümüzde tekrar kullanılması demektir. Son zamanlarda bir hayli popüler olmuş olan bu tarzı evinizde en çok dekorasyonda görebilirsiniz.





Vintage tarzı dekorasyon yaratmak için, nostaljik eşyaları bir araya getirebilir ve evinizdeki mekanınıza çok farklı bir görünüm katabilirsiniz.





Vintage dekorasyonunun amacı, evi eski yıllardaki tarza çevirmek değil, vintage eşyaların uyumlu bir şekilde kullanılmasıdır. Bu tarz bir dekorasyonu daha çok evin hobi köşelerinde ve yatak odalarında uygulayabilirsiniz.





Daha çok 1920-1950li yılların etkilerinin olduğu tarzı kapsayan vintage dekorasyon örnekleri, içinde beyaz, pembe, yeşil, mavi gibi tonları barındırıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.