Öne Çıkanlar banyo Elazığ aşı sigorta İmar

Cargill, ANFAŞ’ta profesyonel mutfaklar için geniş çözüm portföyünü sergiledi

Cargill, Antalya’da düzenlenen 30’uncu ANFAŞ Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nda HoReCa sektörünün ihtiyaç ve beklentilerini karşılayan PROVERSE ve Turyağ markalarının geniş çözüm yelpazesindeki ürünlerini mutfak profesyonelleriyle buluşturdu.

Gıda Çözümleri META (Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) Satış ve Pazarlama Lideri Tolga Demirel, “Cargill olarak, 159 yıllık küresel deneyimimizi kullanarak yerli üreticilere yenilikçi ürünler ve çözümlerle güç veriyoruz. Türkiye’deki uygulama tesisimizde çalışan Ar-Ge ekibimiz, yerel HoReCa profesyonellerinin ihtiyaçlarını karşılayacak yenilikçi ürünler geliştirmek üzere çalışıyor” diye konuştu. Demirel, “Yerli ham madde kaynağı ile ülkemizde ürettiğimiz PROVERSE ve Turyağ markalarımız, tedarik zinciri risklerini azaltan ve sürdürülebilirliği teşvik eden yerel üretim taahhütlerimiz doğrultusunda faaliyet gösteriyor. ANFAŞ Fuarı’nda sergilediğimiz çözümlerimiz, gelişen ve değişen profesyonel yemek sektörüne yönelik kalite, uyum ve mükemmellik anlayışımızı yansıtıyor" ifadelerini kullandı.

Cargill, bu yılki etkinliklerde üstün performanslı PROVERSE sıvı şanti ve pişirme kremalarının yanı sıra endüstriyel ve sıvı yağ sektörünün lider ve güvenilir markası Turyağ’ın “Maestro Gusto”, “Turyağ ÂL” ve “Turyağ Kruvasan” gibi yüksek kaliteli ürünlerini fuar katılımcılarıyla buluşturdu.

PROVERSE, Cargill'in HoReCa profesyonelleri için yeni ürünü

Bursa Orhangazi’de geliştirilen Cargill'in PROVERSE ürünleri, bölgesel Ar-Ge çalışmalarıyla yüksek performans ve kaliteyi bir araya getiriyor. PROVERSE, erişilebilir bir fiyat noktasında yüksek kalite bir çözüm olarak öne çıkıyor. Etkinlikte tanıtılan PROVERSE Sıvı Şanti, değişen ortam sıcaklıklarında bile hacimde yüksek performans sunarak çatlamayı engelliyor. Bitkisel bazlı olan ürün, çeşitli malzemeler ve renklendiricilerle sorunsuz uyum sağlıyor. 

PROVERSE Pişirme Kreması ise içerdiği yağsız süt tozu ile hibrit bir ürün olma özelliği taşıyor. Servis öncesinde bekletilse dahi pütürlenmeyen, yüksek sıcaklığa dayanıklı yapısıyla fark yaratıyor. Her iki PROVERSE ürünü de HoReCa ve pastacılık sektörünün ihtiyaçlarını üst düzeyde karşılamak için geliştirildi.

Turyağ, 1916’dan beri Türkiye'nin lider ve güvenilir endüstriyel yağ tedarikçisi

Turyağ, "Maestro Gusto", "Turyağ Kruvasan" ve "Turyağ ÂLÂ" ürünleriyle seçkin otel mutfakları için özel olarak hazırlanmış bir dizi çözüm sunuyor. Yüksek performanslı kızartma yağı Maestro Gusto, palmiye bazlı yağlardan yüzde 20, ayçiçek yağından yüzde 30 oranında daha fazla ürün kızartma fırsatı veriyor. Orijinal rengini koruyan, kızartma sıcaklığına daha hızlı ulaşan Maestro Gusto, fritözde hiçbir tortu veya parçacık bırakmadan temiz kızartma sağlıyor. 

Turyağ Kruvasan, elastik yapısı ve hamur açma makineleriyle uyumluluğu sayesinde kruvasan ve Danimarka çöreği çeşitleri için ideal kullanıma sahip. Kolesterol içermeyen ve bitkisel yağlardan üretilen ürün, benzersiz lezzetiyle son ürünün tadını artırıyor. Turyağ ÂLÂ, yüzde 90 yağ içeriğiyle çok amaçlı bir margarin olarak öne çıkıyor. Esnekliği ve benzersiz yapısıyla kekler, mayalı hamurlar, tatlı ve tuzlu kurabiyeler ve poğaça gibi geniş bir yelpazede kullanılabiliyor. Daha fazla bilgi için https://www.turyag.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Cargill fuarda, 1986’dan bu yana küresel portföyünde yer alan, kalıcı canlı renk ve lezzetli tatlar sunan Gerkens® Kakao Tozu ürünlerini de şeflere tanıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.