banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Nasır Yıldız

BİR DUŞ KANALINDA ARADIĞINIZ HER ŞEY İÇİN GEBERİT CLEANLİNE

Geliştirdiği inovasyonlarla banyo mimarisini yeniden yorumlayan Geberit, duş kanallarının en büyük sorunu olan tıkanıklık ve hijyen problemine CleanLine ile çözüm oluyor. Şık tasarımı ve kolay montaj özelliğiyle banyoları hem görsellik hem de fonksiyonellikle buluşturan Geberit CleanLine Duş Kanalları, kir ve bakterilerin duş alanında birikmesine engel oluyor.

Banyolarda hijyen problemine tek bir noktadan çözüm

Saç tutucu tarağı ve suyun drene edildiği alanları minimuma indirip kirlerin birikebileceği alanları azaltan tasarımıyla CleanLine, duş kanallarının pürüzsüz yüzeye sahip olmasıyla, kir ve bakterilerin duş alanında birikmesine engel oluyor. Özel tasarım sifonu sayesinde banyolarda koku oluşumunun da önüne geçen CleanLine, sade ve şık tasarımıyla her zemine rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Ayrıca duvar kenarına ve duş alanının ortasına kolaylıkla monte edilebilen Geberit CleanLine, modern tasarımı ve sunduğu kolay temizlik imkanı sayesinde farkını ortaya koyuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19