Öne Çıkanlar emlakçı şiddet kont Turgut çalıştay

KONUT DIŞI KENTSEL ÇALIŞMA ALANI İÇİN İLK GÖRÜŞME YAPILDI

Orhangazi Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Kılıç, Orhangazi Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Bilal Acar ve Proje sorumlusu tarafından, Orhangazi Belediyesi Nikâh salonunda gerçekleşen bilgilendirme toplantısında konut dışı kentsel alanı olarak belirlenen yerdeki arazi sahipleri ile bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Orhangazi’de yeni bir sanayi alanı kazandırılması adına daha önceden çalışmaları yapılan Yalova yolu Süpürgelik mevkii üzerinde inşa edilmesi planlanan konut dışı kentsel alanı için arazi sahipleri ile bir araya gelerek bilgilendirmeler yapıldı. Planlama ve imar çalışmalarının tamamlanması sonrası ilçe merkezinde bulunan küçük sanayi dükkânlarının bu alana kaydırılması ve girişimciler için de yani bir sanayi sitesi oluşumunun önün açılmış olacak. Böylelikle hem şehir içinde bulunan küçük sanayi işletmeleri bir çatı altında toplanmış olacak hem de şuan için imarı bulunmadığı için kullanılamayan arazilerde imara açılmış olacak.

Yapılan bilgilendirme toplantısı sonrası konuşan Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Kılıç; Bu toplantının ön bilgilendirme toplantısı olduğu dile getirerek, önümüzdeki günlerde arazi sahipleri ile yeniden bir araya gelerek daha detaylı bilgilendirmelerin yapılacağını ve fikir alışverişinde bulunulacağını ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.