Öne Çıkanlar konut Bursa KONFORLU KAZANDI MEDYA

İSTANBUL'A YAKIŞACAK 2500 TAKSİ YAKINDA YOLA ÇIKIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Prof. Dr. Volkan Demir, kentteki taksi sorununun çözümüne katkı sunacak “Uygulama Bazlı Taksi” hizmetiyle ilgili bilgiler paylaştı. İstanbullulara seslenen Prof. Demir, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili İstanbullular; sizlere güzel bir haber vermek istiyorum. Bildiğiniz gibi, İstanbul'un uzun süredir devam eden bir taksi sorunu var. Bu sorun çözümü için adımlar attık. UKOME kararıyla 2.500 adet ' Bazlı Taksi', İstanbulluların hizmetine girecek. Uygulama tabanlı taksiler, yolcu almayacak. Böylece trafik sirkülasyonu azalacak. Uygulama temelli taksiler, sadece dijital uygulamalar üzerinden yolcu alabilecek. Böylece taksici esnafının da artacak. Böylece İstanbullular için de şoför esnafı için güvenli ve güvenilir bir yolculuk başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.