Öne Çıkanlar İnşaat EİG gıda gölbaşı çanakkale

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanına İnce Ziyaret

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Necmi İnce Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı olarak geçtiğimiz aylarda yeni atanan Şahin Öztürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mustafakemalpaşa İlçesinde hayırlı olsun ziyaretine giden Gazeteci Necmi İnce'yi başta İlçe Başkanı Şahin Öztürk ve yöneticileri karşıladı.Bu görüşme sonrası Mustafakemalpaşa İlçesini gezdiren Başkan Öztürk İlçenin sıkıntıları, sorunları  ve İlçede yeni kurulan bir  parti olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Özellikle Yeniden Refah Partisi  Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Şahin Öztürk konuşmasında Mustafakemalpaşaya ataması yapıldıktan sonra kongreye süreci için gerekli üye sayısına ulaştığını,hatta daha fazlasına kısa sürede ulaştıklarını söyledi.Aynı zamanda parti çalışmaları noktasına zaman kaymetmeden  Gençlik ve Kadın kolları başkanlarınıda belirlediğini söyleyen Başkan  Şahin  en kısa zaman sürede de yönetim kurulunu belirleyerek  çalışmalarına devam ettiğini açıkladı.

Yeniden Refah Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Şahin Öztürk konuşmasının sonunda Gazeteci Necmi İnce'ye;" Mustafakemalpaşa artık sahipsiz değil biz varız dedi   İlçe halkımızın desteğiyle onlara layık bir hizmet ile sahalarda olacağız" açıklarında bulundu.

Gazeteci Necmi İnce'de Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesine yeni atanan genç ve başarılı işleri şimdiden yapan Başkan Şahin Öztürk'e ve yöneticilerine siyasi yaşamında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.