Öne Çıkanlar ASKER anayasa Gürsu Taş konut

Yaşam alanlarında tasarım rüzgarı esecek

Global tasarım vizyonuyla hazırladığı koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturan Kelebek Mobilya, 2024 yılının Mart ayında en çok ilgi gören ürünlerini açıkladı. 2024 yılının trendlerini belirleyerek “Sizi anlayan tasarımlar” mottosuyla her eve giren Kelebek Mobilya, Amerika, Afrika, Avrupa, Doğu Bloğu ve Orta Doğu tasarım esintilerinin yanı sıra İskandinav natüralizmini Japon minimalizmiyle harmanlıyor. Ortaya koyduğu tasarımlarını Gestalt yaklaşımı ve Bauhaus tasarım yaklaşımıyla birleştirerek yeni Türk stilizasyonu yaratıyor.

Salon takımlarının gözdesi “Hardy”

Eşsiz dizaynıyla salonların vazgeçilmez parçası haline gelecek olan Hardy Koltuk Takımı, sade renk tonlarıyla göz dolduruyor. Soft sünger ve zigzag yay kullanımıyla yüksek konfor fırsatı sunan ürün, özel yeni seri nubuk ve keten dokulu kumaşlarla üretiliyor ve geniş kol yapısıyla rahat bir oturma alanı ortaya çıkarıyor. 3’lü ve 2’li koltuklarda sırt kaydırma mekanizması sayesinde relax oturum ve yatak olma olanağı sunan ürün, yüksek ayaklarıyla kolay temizlenebiliyor. Tekli koltukta kullanılan renkli keten kumaş detayları ise salonlara görkemli bir hava katıyor. 

Fonksiyonel tasarımıyla “Grove Köşe Takımı”

Türk stilizasyonu ile özel olarak hazırlanan Grove Modüler Köşe Koltuk, japon minimalizmi esintileri taşıyor. Yalın detaylarıyla yaşam alanlarına zarif bir dokunuş katan Grove, modern bir atmosfer oluştururken aynı zamanda fonksiyonel yapısıyla da evlerin vazgeçilmez parçası haline geliyor. Modüler yapısıyla hem köşe koltuk hem de üçlü koltuk olarak kullanılabilme fırsatı sunan Grove, esneklik ve pratiklik arayanlar için ideal bir seçenek olarak yer alıyor. Sağ kollu tekli, ara modül, köşe modülü, sol kollu tekli ve berjer olmak üzere toplam 5 farklı parçadan oluşan Grove, sağlam yapısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 

Lezzetli sofraların favorisi “Martha Yemek Odası Takımı”

Kelebek Mobilya’nın tüm yemek odası takımları en çok tercih edilen üçüncü mobilya grubu oldu. Martha Koleksiyonu’nun dekorasyon tercihlerini dağ evinin ana unsurlarını düşünerek yapan Kelebek Mobilya, tortana meşe ve buz gri rengin muhteşem uyumunu yansıtan sabit ve açılabilir masa alternatifleri sunuyor. Masa ve benchte kullanılan formu destekleyen mdf profil ayak uygulaması, oturma alanlarında kullanılan sünger ile ekstra konfor sağlıyor. Martha Yemek Odası, konsol ve konsol aynası, ekose desenli sandalyeleriyle kullanıcılarını doğada hissettiriyor. 

Keyifli anların vazgeçilmezi “Martha TV Ünitesi”

Martha TV Ünitesi Takımı, doğal ahşap ve beyaz renkleriyle evlere zariflik katıyor. Kapaklı ve açık raflı bölmeleriyle kitaplar ve aksesuarlar için ekstra alan sunan bu ünite, modüler yapısıyla kişisel tarza uygun bir düzenleme imkanı sağlıyor. Yaşam alanları için mükemmel bir tamamlayıcı olan Martha TV Ünitesi Takımı, fonksiyonellik ve estetiği bir araya getiriyor.

Şıklığın pratik adresi “Martha Yatak Odası Takımı”

Martha Yatak Odası Takımı, 5, 6 kapaklı veya sürgülü olmak üzere üç farklı dolap seçeneğiyle kullanıcılarına çeşitlilik sunuyor. Şıklığı ve pratik kullanım özellikleriyle dikkat çeken bu takım, üç farklı karyola başlığı seçeneğiyle kişisel tarzı yansıtma olanağı tanıyor. Yerden yüksek ayaklarıyla, tüm modüllerde temizlik işlemlerini kolaylaştırarak kullanıcı dostu bir deneyim yaşatıyor.

Neşeli dizaynıyla gençlerin gönlünü fetheden “Martha Genç Odası”

Martha Genç Odası, doğal ahşabın beyaz renkleriyle, enerji veriyor. Neşeli ve doğal bir ortamda gençlerin hayal gücünü geliştiren ve modern bir ortam sunan Martha, gençlerin daha özel hissetmesini sağlıyor. Martha Genç Odası; modern tasarımı, modüler yapısı ve ekstra saklama alanı bulunan divan yatağıyla pratik bir kullanım yaratıyor.

Küçük alanlar için “Troy Bahçe Balkon Takımı”

Suya dayanıklı malzemeden üretilen Troy Bahçe Balkon Takımı, 2 tane sandalye ve orta sehpasıyla açık alanların en kullanışlı ürünü olmaya hazırlanıyor. Antrasit renkteki örme detayları ve sehpa üzerindeki kesme cam ile şıklığına şıklık katan ürün, yumuşak minderleri sayesinde sandalyelerde oturma rahatlığı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.