banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

NECMİ İNCE YAZDI : AK PARTİ İL BAŞKANINI SAVUNMAK GENÇ PARTİLİ ERCAN AKYILDIZ'A KALMIŞ!

Tarihler 2018 yılında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kriptolu adamı ve o dönemde Belediye Başkanının Danışmanı olan Kenan Kibar'ın Bursa Medyasının ekibiyle birlikte dizayn eden kişi olarak karşımıza çıkmaktaydı.

Peki, o dönemde kriptolu Kenan Kibar'ın ekipte kimler vardı ona bakalım isterseniz;

1) Nezir Asaroğlu

2) Ercan Akyıldız

3)Nejla Teke

4) Özlem Yağmur Buydağ

5) İsmail Taştan

6) Ferhat Murat

7)Alpaslan Yıldız

O dönemde öne çıkan Bursa Medyasında iktidarın parasından nemalanan ve ali kıran baş kesen kişiler olarak karşımıza çıkmaktaydı.

2018 yılında yeri geldiğinde birilerine posta koyan ayrıca Ak Partiyi savunan ve talimat gelirse diğer kişilerle ilgili ben dahil bazı gazetecilere de iftira atarak hakaret eden kişiler olarak karşımıza çıkmaktaydı. Âmâ gelin görün ki bu kişilerden çoğu (Nezir Asaroğlu,Nejla Teke,İsmail Taştan ) bana karşı yaptıkları haberlerden ceza ve tazminat davalarını kazandım.

Şimdide en son Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın talimatıyla hakkımda hukuksuz bir şekilde şantaj şüphelisi olarak tutuklu yargılandığım davada T.C. Bursa 27 . Asliye Ceza Mahkemesi kararı ile beraat ederek ilahı adalet tecelli etmişti.

Malum bu olaylar yaşandığında hakkımda itibar suikastı ve Şantajcı diye haberler yapılmıştı. Hatta 25 gün tutuklu yargılandım diye bayram eden bazı sözde gazeteciler vardı.

Ne oldu hevesleri kursaklarında kaldı!

Ama bu yaşanan olayların yansımasından sonra Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptıkları bu zulümler den dolayı kendi ayaklarına sıkmaya devam ediyorlar.

Hatta bu yaşanan olumsuz olaylardan dolayı başta Bursa'nın Bakanı Hakan Çavuşoğlu ve Efkan Ala'nın İl Başkanı ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş tepki koydukları iddia edildi.

İşte bu olaylardan sonra Ak Parti Bursa Başkanı Davut Gürkan'ı medyada savuna savuna en çapsız ve beceriksiz kayan yıldız olarak bilinen,en son seçimlerde Genç Parti Milletvekili Adayı olan Ercan Akyıldız’a kadar düşmüş.

Hakikaten üzüldük koskoca Partiyi nereye kadar düşürdüler. Ha bu arada güya Ak Parti'ye destek veren kayan yıldız abimiz Alinur Aktaş için çok güzel haberler yapacağını sağda solda söylediğinide aktaralım .

Peki bu her dönemin fırıldak adamı olan ve Gümüşhane'de yerel gazetenin köşe yazılarını alarak kendi köşe yazısı diye intial ederek kullanan Ercan Akyıldız kimdir nedir neler yaptıklarına bakalım.

İşte ize 2018 yılındaki köşe yazımdan kısa bir bölümü sizlerle paylaşayım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19