Öne Çıkanlar çalıştay işsizlik teşvik Özdilek AKILLI EV

İNCE MEDYA GRUP BÜNYESİNDE MANŞETX GAZETESİ'NDE 12. İFTAR'DA GAZETECİLERLE BULUŞTU

Bu programın ev sahibi olarak İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi,Siyasal İletişimci, Gazeteci Necmi İnce'nin katılımı ile başta ManşetX Gazetesi eski ve yeni çalışma arkadaşları ve gazeteci dostlarıyla güzel bir iftar programı düzenlendi.


Usta gazeteci ve siyasal iletişimci Necmi İnce bu iftar programında kısa bir konuşma yaparak : "Ülke olarak zor günler geçiriyoruz başta 6 Şubat tarihinde yaşamış olduğumuz depremler sonrasında onbinlerce vatandaşımız hayatını kaybetti ve şehit oldu Allah rahmet eylesin yaralılara acil şifalar geride kalanlara sabırlar ihsan eylesin. Bizler İnce Medya Grup olarak bir haber sitesi ve sonrasında Manşetx Gazetesi olarak başladığımız gazetecilik macerasına bünyemizde şimdi  6tane haber sitesi ile

 www.incemedya.com.tr www.mansetx.com www.bursahabermerkezi.com , 

www.konuttrend.com , www.bursadanaraba.com ve www.bursadatarım.com 

gücümüze güç katarak yolumuza devam etmekteyiz.Ayrıca ben de bu meslekte alaylı bir gazeteci olmama rağmen sonrasında yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesinde Siyasal İletişim alanında yaparak söz verdiğimiz gibi Bursa medyasına önümüzdeki dönemde ders vermeye başlayacağız. Yine aynı zamanda başımızdan geçen olaylardan dolayı hukuksuz adaletsiz ve kumpasların dolayı beraat etmemize rağmen başımıza gelen kötü olaylardan dolayı gazeteciliğin yanında artık bir hukukçu olarak da hukuk eğitimini alan bir gazeteci olarak Bursa'ya ve ülkeye hizmet etmeye devam edeceğim. Rabbim nasip ederse bundan sonra da hem diplomalı gazeteci hem hukukçu ve ilerleyen dönemde avukat olarak da Bursa'ya ve Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğim. Ayrıca bundan önce yine MansetX Gazetemizin yapmış olduğumuz ödül törenlerini de önümüzdeki aylarda tekrardan programları yapacağız. Ben tekrardan bu nazik davetimize icab eden çok değerli arkadaşlarıma ve mesai arkadaşlarıma lütfedip bizleri yalnız bırakmadıkları için çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun en kısa zamanda inşallah yine Ramazan'dan sonra da bir sabah kahvaltısında birlikte oluruz." temennisinde bulundu.
Programın sonunda iftar yemeğine katılan İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ve Siyasal İletişimci Necmi İnce ile birlikte Alım Şahin, Mesut Çaktı,Ali Sünlüklü,Bertan Aras,Selim Ağbayrak,Kerim Tekin, Yusuf Emre Kürkçü, Kazım Kuru,Mustafa Berber , Nigar Ünlü ve Ahmet İnce ile hatıra fotoğrafı çekilerek iftar yemeği sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.