Öne Çıkanlar Düşük MAHALLE gatrımenkul şıklık metrekare

COPA KIDEM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

COPA Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayça BeslerGenel Müdür Ersin Kantar ve üst düzey yöneticilerin de katılımıyla gerçekleştirilen COPA Kıdem Ödülleri, COPA’nın Bursa Minareliçavuş Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrikasında düzenlendi.

Kurumdaki 10., 15., 20. ve 25. yıllarını tamamlayan çalışanlara, plaket ve ödülleri takdim edilirken; COPA Isı Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler, tören öncesinde kısa bir konuşma yaparak COPA’nın yerel ve global hedefleri hakkında bilgiler verdi. Mehmet Besler, törende tüm çalışanlara kuruma vermiş oldukları emekleri ve özverileri için teşekkür ederek, “İklimlendirme sektöründe elde ettiğimiz tüm başarıların altında ekip arkadaşlarımızın özverileri ve emekleri yer alıyor. Ailemizin genişleyerek daha nice başarılara imza atacağına inancım tam.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.