Öne Çıkanlar aşı sigorta banyo Elazığ İmar

BURSA BÜYÜKŞEHİR  DANIŞMANI FERHAT MURAT BİR DAVA DAHA KAYBETTİ

TC. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'da konuyla ilgili Sn. Savcı ise hakaret suçu ile ilgili suçun unsurlarının olmadığı ve kavuşturmaya gerek olmadığını taraflara tebliğ etti.
Gazeteci Necmi İnce yine kazandığı dava sonrasında Ferhat Murat ile ilgili  o dönemde sorduğu soruları  hatırlattı.

Ayrıca Siyasal İletişim Uzmanı olmadan nasıl böyle bir etiketi kullandığını ve yaptığının etik olmadığını sosyal medyasında gündeme getirmişti.

Yine Gazeteci  ve Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce Ferhat Murat'a hitaben Bursa Büyükşehir Belediyeden hem danışmanlık hizmeti hemde haricinde ne kadarlık aylık danışmanlık faturası kestiğini sordu.

Yine bir başka önemli konu ise Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş 'ın özel Avukatı olan Kürşat Ergün 'ü neden Ferhat Murat'ın  davalarına bakıyor?
Onu da mı bedavaya getiriyorsunuz soruları akıllara geliyor.
Kendi Avukatınız yok mu diye soru sordu.

İşte Gazeteci Necmi İnce'nin Ferhat Murat ile iglili yazdığı ve şikayet edildiği ve takipsizlik kararı verilen o kararı paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.