Öne Çıkanlar aşı sigorta Elazığ banyo İmar

BURSA ARTVİN VAKFIN'NIN ÖRNEK PROJE HERKESTEN TAKDİR TOPLADI

Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki Uludağ Cafe de devam eden ve gergin yüzlerce kişiye iftar veren bu davranış Bursa'lılar tarafından büyük takdir topladı.
Bursa Artvin Vakfı Yönetim Kurulu adına Başkan Doç. Dr. Adnan Demirci yaptığı açıklama ; Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz ilk günden beri
her akşam verdiğimiz iftar yemeğimiz Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi önündeki Uludağ Cafe de devam etmektedir.
Dün aynı mekanda iftar sonrası tüm asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri olarak aylık olağan toplantımızı gerçekleştirdik.
Vakıf yönetimini devir almamızın 1. yılını tamamlamış olmamız hasebiyle geçen yılın değerlendirmesini yaptık.


Seçildiğimiz ilk günden itibaren değişimle birlikte gelişim gösteren Vakfımıza duyulan güven, meyvelerini ilk aydan itibaren vermeye başlamış ve halen tüm Artvin camiamızın birlik ve beraberlikle arkamızdaki desteği ile artarak devam etmektedir.


Geçtiğimiz sonbaharda üniversiteli gençlerimize burs sağlamak için “bir asra doğru Türkiye benim” etkinliğini müthiş bir coşkuyla gerçekleştirdik ve bursiyerlerimiz için önemli bir gelir elde ettik.
Geçen zaman içerisinde yeni yönetim anlayışımızla ve vizyonumuzla küllerinden doğan, kabuğunu kıran ve tüm Türkiye’de tanınır hale gelen Vakfımız, her geçen gün daha fazla yardım alarak Artvinli ve Bursalı hemşerilerimizin teveccühünü kazanmıştır. Gerek sivil toplum kuruluşlarından gerekse siyasi partilerden gelen tüm davetlere ayrım yapmaksızın yönetim kurulu olarak katılım sağlayarak bu davetlerde Vakfımızın nasıl ilgiyle izlendiğine şahit olduk.
Asrın felaketi 6 şubat Maraş depremi sonrası camiamızın tüm dernek, federasyon, konfederasyon, Arsiyad ve Vakıfları olarak süratle yardım kampanyaları düzenlenmiş, onlarca tır yardım malzemesi ve nakdi yardımlar yapılmıştır.


Nihayetinde ramazan ayı ile birlikte, ilçe derneklerimizle koordineli olarak erzak kolisi dağıtımları başlamış ve halen devam etmektedir.
Ramazan ayı boyunca her akşam hastane önünde 200 kişilik iftar yemeği verilmesi Vakfımız tarihinde bir ilktir.
Bu vesileyle, 1. yılımızı doldurmuş olmanın haklı gururuyla tüm yönetim kurulu olarak birlik ve beraberliğimizin bundan sonraki süreçte daha da kenetlenerek devam edeceğine olan inancımız tamdır. Allah yardımcımız olsun…" açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.