Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

ALTIN HER ZAMAN KAZANDIRIR

Temelinde Güven Var” mottosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın İnşaat üçüncü projesi olan GoldLife2 tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. Dört blok ve 54 daireden oluşan GoldLife2 Evleri; yüzme havuzu, sauna, fitness, kamelya, çocuk oyun parkı, çocuk yüzme havuzu gibi sosyal üniteler de tamamlanarak site yönetimine teslim edildi.

TESLİM SONRASI DESTEĞE DEVAM…

Hasanağa – Kızılcıklı Mahallesi’nde bulunan Gold Life 2 Evleri anahtar teslim töreninde konuşan Altın İnşaat Genel Müdürü Ahmet Sezer, Gold Life 2 projemizi de piyasa şartlarına rağmen bu şekilde bitirerek sizlere teslim etmenin gururunu yaşıyoruz. Bize bu yolda inanıp güvendiğiniz, destek olup bu günlere beraber geldiğimiz için sizlere teşekkür ediyoruz. Sitemizde yönetimi kurmakla beraber yönetimde de 6 ay gibi bir süre yer alarak destek vermeye devam edeceğiz. 54 dairelik sitemizde okulların kapanması ve yaz mevsimi ile beraber taşınmalar hızla devam ediyor. Bölgenin altyapı ve yol hizmetlerinin hızlı bir şekilde gelişimi anlamında da gerekli Belediye birimleri ve Karayolları ile irtibat halinde olup desteklerimizi sürdüreceğiz, dedi.

İNŞAAT SEKTÖRÜ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR…

Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın ise, hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile bulunduğumuz bölgeye değer katmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu noktaya gelmek kolay olmadı, müşteri beklentilerine uygun projeler üretmek ve onların satış sonrasında bile memnun edebilmek bu piyasa koşullarında kolay değil, yaklaşık bir yıldır inşaat sektörünün durumu malum, beraber çalıştığımız birçok firma bu durumdan etkilendi, biz kendi imkânlarımız ile bu firmaları da destek çıkarak projelerimizi tamamlıyoruz. Buradan gurbetçi ve Bursalı hemşerilerimize de projelerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etmek istiyorum, Onların ilgisi bizleri mutlu ediyor.‘’Temelinde Güven Var’’ mottosuyla çıktığımız bu yolda güvenli ve çağdaş yaşam alanları oluşturmak ve yaşam kalitesini yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Gelecekten Umutluyuz… Sektörün sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyen Altın, “Yerli müşteride en büyük problem güven… Seçimler sonrası bir hareketlenme olsa da hala güven noktasında vatandaşlarımızın problem yaşadığını görüyoruz. “Ya işimden olursam, ya döviz tekrar fırlarsa” endişesi vatandaşlarımızı yatırım yapmaktan alıkoyuyor. Ama biz güçlü bir ülkeyiz, Allah’ın izniyle ülke olarak bu sürecin de altından kalkacağız. Özellikle 2019 son çeyrekte sonra ciddi bir ivme yakalayacağımızı düşünüyorum. Firma olarak ümitvarız ve pozitif düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.