Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay teşvik Özdilek TÜRSAB

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI ANADOLU YAKASI’NDAKİ İKİNCİ EN BÜYÜK MAĞAZASINI AÇTI

Ürünleri ve mağaza konseptiyle müşterilerine her zaman en iyiyi ve en kaliteliyi sunan Paşabahçe Mağazaları, Ataşehir Metropol AVM’deki mağazasını hizmete açtı. Yeni mağaza, geniş ürün yelpazesi ve müşterilerine sunduğu benzersiz alışveriş deneyimiyle dikkat çekiyor.

Paşabahçe Mağazaları’nın Suadiye Mağazası’ndan sonra, Anadolu Yakası’ndaki en büyük metrekareye sahip ikinci mağazası olan Ataşehir Metropol AVM mağazasında, yaklaşık bin metrekarelik bir alanda ‘Yaşam’ ve ‘Butik’ konseptlerinin yanı sıra kafe, bar ve restoranlara toplu ve avantajlı alım imkanı sunan CaBaRe ürün grubu da yer alıyor.

Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude ürünlerine de yer verilen mağaza “Yalın güzeldir” felsefesi ile Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Sebastian Herkner, Tomas Kral, Ron Arad ve Defne Koz gibi dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanan Nude kristal cam ürünlerini de tasarım severlerle buluşuyor.

Geniş ürün seçeneği ile işletmelere özel çözümler sunan CaBare ürün grubunun da yer aldığı mağaza, cafe, bar, restoran, otel gibi işletme sahipleri ve şeflere de profesyonel hizmet vermeyi hedefliyor. Tabaktan kadehe, duvar süsünden mumluklara ve dekoratif ürünlere kadar ihtiyaç duyulacak binlerce ürün profesyonellerin beğenisine sunuluyor.

Anadolu topraklarında yapılan izinli veya izinsiz kazılar sonucu yurt dışına götürülen veya çeşitli anlaşmalarla geri alınabilmiş tarihi eserlerden oluşan Kayıp Hazineler Koleksiyonu da Kasım ayından itibaren Metropol AVM mağazasında tarih ve sanatseverlerin beğenisine sunulacak. Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları’nın 14’üncüsü olan bu yeni koleksiyonda, 30 farklı eser yer alıyor.

Metropol AVM’de yeni açtığı mağazası ile mağaza sayısını 56’ya çıkaran Paşabahçe Mağazaları, ev ve yaşama dair binlerce fikir ve öneri sunmaya devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.