banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

2020’NİN DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Düğün tarihlerini şimdiden planlamak isteyen çiftler, mutluluğa atılan evlilik adımını unutulmaz bir düğün ile taçlandırmak istiyor. Düğün sezonunun açıldığı yaz aylarında yer bulma sıkıntısı yaşamak istemeyenler, rezervasyonlarını kış aylarından yaptırarak hem fiyat hem de zaman avantajı kazanıyor.

Trakya’nın en merkezi konumunda yer alan Çerkezköy’de açılan Wyndham Çerkezköy Oteli, çiftlerin bu özel günlerinde tüm detayları onlarla birlikte planlıyor. İster balo salonu ister havuz başı ister kır bahçesi, hayalini kurduğunuz düğünü profesyonel ve 5 yıldızlı hizmet anlayışıyla kusursuz bir hale getirmek mümkün.

Wyndham Çerkezköy Oteli; 350 kişi kapasiteli Trakya Balo Salonu, 750 kişi kapasiteli Smyrna Havuz Başı Teras Alanı ve Crawley Town Kır Bahçesi ile davetlilerinize eşsiz bir gece vaat ediyor. Deneyimli şeflerin usta ellerinden çıkan özel menüler, davetinizi eşsiz bir lezzet şölenine dönüştürürken; son teknoloji ses ve ışık sistemi ile eğlencenin doruğuna çıkararak en özel gecenizi unutulmaz kılacaksınız.

Geleneksel Türk Hamamı Keyfi

Wyndham Çerkezköy Oteli’nin mucizevi Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanan Tuz&SPA merkezi, Geleneksel Türk Hamamı keyfini de sizlere sunuyor. Osmanlı’dan bugüne yüzyıllardır devam eden geleneksel hamam kültürünü birebir yaşatan otelde “gelin hamamı” ve “gelin kınası” etkinlikleri de yapılabiliyor. Benzersiz bir hamam ve kese deneyimi ile bedeninizi arındırıp rahatlamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Wyndham Çerkezköy Oteli, toplam 2.984 m2 büyüklüğündeki konferans ve balo salonlarında, deneyimli ekibiyle misafirlerini ağırlıyor ve bir etkinlik partneri olarak tam hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19