Öne Çıkanlar MEDYA sözcü Darbe çimonto bakım

1. Ankara Gayrimenkul Zirvesi 5 Haziran'da başlıyor

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’nin (GYODER) düzenlediği, sektörde heyecanla beklenen 1. Ankara Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı. 

Metafor Ankara projesinin AVM kısmını kapsayan Gayrimenkul Yatırım Fonu ile Türkiye’de bir ilk olan metrekare bazlı AVM yatırımı modelini hayata geçiren View Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Ali İmran Bozdoğan zirvenin ana sponsorluğu hakkında “Gayrimenkul sektörü için zorlu geçen bu yılda gayrimenkulün tüm ekonomi üzerindeki etkisi giderek artıyor. 1. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’nin ana konusu olan “Türkiye’de Gayrimenkulün Çarpan Etkisi”  temasının bu yıl işlenecek olması, sektörümüzün sahip olduğu büyük potansiyele dikkat çekmek için büyük bir avantaj. View Yapı olarak gayrimenkul sektörünün kalbinin attığı 1. Ankara Gayrimenkul Zirvesi’nin ana sponsoru olmaktan dolayı büyük memnuniyet duyuyoruz. Sektörümüzün geleceğine yön vermeye ve desteklerimizle sektörümüze değer katmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

“Türkiye’de Gayrimenkulün Çarpan Etkisi” temasıyla gerçekleştirilecek zirve gayrimenkul sektörünün kamu, özel şirketler, sivil toplum ve akademi kanadından en üst temsilcilere ev sahipliği yapacak. Gayrimenkulün makro ekonomideki rolünden kentsel dönüşüme, taşınmazların menkulleştirilmesinden erişilebilir konut modellerine Türkiye’nin gündeminde yer alan birçok konu değerli isimlerle masaya yatırılacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.