Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

Yeni trend sağlıklı evler

Kriz dönemlerinde ilk etkilenen sektörlerin başında gelen gayrimenkul sektörünün, salgın ve tüketici talebindeki artışla birlikte özellikle İzmir’de büyüme eğilimini sürdürdüğü belirtiliyor. İzmir’in önde gelen inşaat firmalarından Sedimega’nın Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı’ya göre bu büyüme eğrisi, salgın sonrasında da uzun yıllar yükselmeye devam edecek. İzmir’de inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendiren Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, salgınla birlikte yoğun göç almaya başlayan İzmir’in, inşaat sektörü açısından salgın sonrasında da Türkiye’de avantajlı bir konumda yer alacağını belirtti.

NİTELİKLİ GÖÇ VURGUSU

1 yıl öncesine kadar İzmir’de yazlık konuta talep daha fazlayken, çalışan kesimden İzmir’e doğru giderek artan göçle birlikte talebin ‘kente yakın bahçeli ev’ projelerine kaydığına dikkat çeken Avcı, “İki aya sıkışmış bir sezonla sınırlı ilçelerin yerini, çalışan kesim için büyük avantaja sahip kente yakın ilçeler aldı. İzmir’in nitelikli göç almaya devam etmesi bekleniyor. İnşaat firmaları, pandeminin devam edecek etkileri ve insanlarda yeni küresel krizlere karşı tedbirli olma içgüdüsü nedeniyle projelerinde yeni bir yaşam standardı sunmak zorunda. Biz Kemalpaşa’da devam eden Loft Albero Country Club projemizle bu ihtiyaçların hepsini karşılıyoruz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TRENDSağlıkKoronavirüs
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.