Öne Çıkanlar gıda İnşaat gölbaşı EİG çanakkale

Sosyal konutlarda ilk temeller atıldı

 Yantepe Mahallesi Çataltepe mevkiinde temelleri atılan toplu konut alanında incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde başlatılan 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamındaki 376 konutun tamamlanmasından sonra konutların ikinci etabına başlamayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Aydın, incelemelerinden sonra yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Bizim belediyecilik anlayışımız, Cumhurbaşkanımızın belediyecilik anlayışı ve halka hizmet hakka hizmet mantığından hareketle devam etmekte. Sadece toplu konut değil diğer alanlarda da ciddi çalışmalarımız var. Ama toplu konut uzun yıllardan beri arzu ettiğimiz ve hayata geçmesi için TOKİ başkanlığı ile çalışmaları aralıksız sürdürdüğümüz bir proje. Bundan dolayı çok mutluyuz. Temelinin ilk olarak Göksun'da atılmış olmasının nedeni bizim 2014 yılından itibaren toplu konut projesini hayata geçirmek için yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz ve gerekli imar planı ve etüt çalışmalarını zamanında yapmış olmamızdır. Bu bulunduğumuz bölgede toplu konut için tahsis edilmiş 300 dönüm alan var. Biz, yatay mimari anlayışıyla, mahalle ve komşuluk kültürüne uygun olarak inşa edilen 376 konutu birinci etap olarak değerlendiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımız Sayın Mahir Ünal'a, İçişleri Komisyonu Başkanımız Sayın Celalettin Güvenç'e, Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, TOKİ Başkanımıza, Kahramanmaraş Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize ve hak sahibi hemşehrilerime konutlarının hayırlı olmasını temenni ediyorum"

Anahtar Kelimeler:
SosyalProjeKont
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.