Öne Çıkanlar ASKER anayasa Taş konut Gürsu

Themore Concept’ten yeni nesil mutfak deneyimi

Tüm yaşam alanları için her zevk ve ihtiyaca yönelik tasarım koleksiyonuna sahip olan Themore Concept, Legolas Mutfak Modeli ile modern mutfak anlayışını yeniden yorumluyor. Derin çekmeceleri, LED’li vitrini ve kapaklara entegre edilen gizli kulp çözümleri ile hem şık hem de fonksiyonel bir mutfak tasarımına imkan sunan Legolas Mutfak Modeli, mutfağın her köşesini maksimum düzeyde kullanmayı sağlıyor.

 Dolap tasarımları ile işlevsel depolama alanları sunuyor

Kulpsuz tasarımı ve LED’li vitrini ile modern bir görünüm sunan Legolas Mutfak Modeli, açık raflar, derin raylı şişelik ve derin çekmeceler ile işlevsel bir kullanım sağlıyor. Boy dolap ve tavana dek uygulanabilen üst dolap seçenekleri ile kullanım hacmi artıran model, hem düz hem de ahşap yüzeylerle rahatlıkla uyumlanabiliyor. Mimarların önerdiği ceviz, ekru bej, kaşmir, sis gri ve RGS 3 vega renkleri ile öne çıkan model, yaşam alanlarının tasarımına göre özelleştirebilen geniş renk seçenekleriyle farklı beklentileri karşılayabilme imkanı sunuyor.

Themore Concept Hakkında:

Themore Concept Aydın Astim Organize Sanayi Bölgesinde 17.000 m² kapalı alanda, tam otomasyona sahip seri imalat yöntemini kullanarak ve tümüyle CNC makine parkuru ile mutfak-banyo dolapları, kapı, ray dolap, gardırop ve dekorasyon ürünleri üreten bir firmadır. Themore Concept ürün çeşitliliği, kalite anlayışı, yüksek üretim kapasitesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan tavrı ile sektöre yeni bir ses ve nefes getirmeyi başarmıştır. Hali hazırda Aydın, İzmir, Bodrum ve Kuşadası’nda 4 büyük fabrika merkez satış mağazası, aynı zamanda İzmir, Bodrum, Manisa, İskenderun, Datça, Gaziantep ve Didim’de bayileri; Fransa, Makedonya, Umman ve Pakistan’da satış noktaları bulunmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.