Öne Çıkanlar Tarım ÇELİKLER NEZİR EMEKLİ TOKİden İstanbulda inşa edilecek sosyal konutlara ilişkin açıklama

TASARIM VE MİMARİ DÜNYASININ 12 BAŞARILI İSMİ  ENZA HOME BOOK 2019’DA

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home, zengin içeriği ve sunduğu dekorasyon fikirleriyle büyük beğeni kazanan Enza Home Book’un yeni sayısını dijital olarak da yayınladı. Enza Home Book 2019’da mimarlık ve tasarım alanında Türkiye’de ve dünyada öncü, fark yaratan işlere imza atmış 12 stil sahibi isim yer aldı. Marco Paolelli, Laura Delfina Sarı, Yalın Tan, Levent Çırpıcı, Atilla Kuzu, Burçin Mercan Özgül, Erbil Tunaboylu, Kerem Özerler, Kutay Yorulmaz, Mert Can Uzyıldırım, İlkay Ala ve Duygu Karakaş yaşam alanlarını benzersiz dokunuşlarla yenilemek isteyenlere özel önerilerini Enza Home Book’ta paylaştı.

Tüketicilere ilham vermek için dekorasyon dergisi mantığında dijital olarak da hazırlanan ve Enza Home’un yenilikçi vizyonunu yansıtan Enza Home Book 2019, okurlarına küçük dokunuşların bile ne kadar büyük değişimler yaratabileceğini ortaya koyan dekorasyon fikirlerinin yanı sıra trendler, renk kullanımı, aydınlatma gibi farklı konularda da rehber oluyor. Enza Home Book 2019’da yer alan 12 mimar, içmimar ve tasarımcının interaktif röportajları ise konsept oluşumundan fotoğraf çekimine kadar uzanan bu keyifli çalışmanın hazırlık sürecini de gözler önüne seriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.