Öne Çıkanlar Bursa HAER BAKANLAR İmar banyo

Şıklığın zamansız estetiği Geberit lavabo bataryalarıyla banyolarda

Güncel trendler doğrultusunda geliştirdiği yenilikçi çözümlerle her zevke uygun ürün gamını kullanıcısıyla buluşturan Geberit, lavabo bataryalarının şıklığıyla da bugünle gelecek arasında köprü kuruyor. Estetik yönden sade ve şık bir görünümü yansıtan bataryaların kolay temizliği, hijyeni en üst seviyeye taşırken farklı ihtiyaçlara yönelik geliştirilen elektrikli, pilli, jeneratörlü, tek ve çift su girişli seçenekleri de kullanıcılara geniş çeşitlilik sunuyor.

Göz alıcı simetriyle debi ve sıcaklık ayarı bir arada

Geberit ONE ankastre bataryalar, Geberit'in sayısız lavabo modelinin yanı sıra diğer markaların lavabolarının da ergonomik olarak kullanılmasını ve optimum şekilde yıkama yapmasına olanak sağlıyor. Ankastre bataryaların, yuvarlak ve köşeli tasarımda batarya gövdesinin her iki tarafına karşılık gelen çevirme kolları ile kısa versiyon ve 40 mm uzatılabilen versiyon olarak dört ayrı modeli bulunuyor. Bataryanın göz alıcı simetrisi ise debi ve sıcaklık ayarının tek kollu bir karıştırıcıda olduğu gibi bir arada bulunmasına imkan sağlıyor. Bataryaların renk seçenekleri arasında da parlak krom kaplama veya siyah mat kaplama yer alıyor. 

Geberit’in modüler inşa edilmiş batarya sistemi, birçok temassız lavabo bataryasının genel zayıf noktalarını ve bunun yanı sıra montaj problemlerini ortadan kaldırıyor. Kızılötesi sensör hariç, tüm elektronik bileşenler ayrı bir fonksiyon kutusunda nemden iyi korunacak şekilde yerleştirilirken bu önlem ürün aksamlarının ömrünü uzatıp kullanım kalitesini uzun yıllar korumasını sağlıyor. Bu kutu lavabonun altındaki duvara yerleştirilirken batarya tasarımı için de tamamen yeni olanaklar sunuyor.

Kontrolsüz aşırı sıcak su akışına karşı termostatik karıştırıcı

Londra tasarım stüdyosu Christoph Behling Design tarafından tasarlanan Geberit lavabo bataryaları Piave ve Brenta çok ince, zamansız ve zarif tasarımı ile dikkat çekiyor. Piave ve Brenta, hem tezgah üstü hem de ankastre batarya olarak mevcut olup hemen her lavabo ile kombine edilebilir.

Bu sebeple ankastre bataryalar muhtemel kombinasyonların çeşitliliğini hesaba katmak üzere 170 mm ve 220 mm uzunluklarda kullanıcıya sunuluyor. Krom kaplamalı pirinçten üretilen bataryaların şık ve zarif gövdelerindeki su akışı ise fonksiyon kutusundaki fonksiyonel üniteden batarya çıkışındaki perlatörüne kadar uzanan takviyeli bir plastik hortumla sağlanıyor. Bu da suyun kalitesini korumaya yardımcı oluyor. Su sıcaklığının hassas şekilde kontrol edilmesini sağlayan bir termostatik karıştırıcıyı da bünyesinde barındıran Piave ve Brenta bataryalar, kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

Geberit Type 80, 185 ve 186 fotoselli bataryalarla klasik, modernizmle buluşuyor

Kanıtlanmış klasiği yaşam alanlarıyla buluşturan Geberit Type 80 fotoselli lavabo bataryası, el değmeden çalışma özelliğiyle yüksek hijyene katkı sağlıyor. Parlak krom kaplaması sayesinde kolay temizlenebilen ve olası darbelere karşı dayanıklılık gösteren Type 80 bataryanın elektrikli veya pilli; içten veya dıştan mikserli versiyonları bulunuyor. Kolay bakımı ise onu sık kullanılan alanlar için güvenilir bir batarya haline getiriyor. Geberit’in ortak alanlarda güvenilir ve sağlamlık sunan bataryaları Type 185/186, parlak krom yüzeyi sayesinde çekici bir görüntü oluşturuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.