Öne Çıkanlar aşı sigorta Elazığ banyo İmar

TOKİ indirim kampanyası başladı

Gayrimenkul sektörünün en önemli kuruluşlarından biri olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) geçen yıl başlattığı indirim kampanyasını bu yıl da devam ettiriyor. Borcunu erkenden ödeyip tapusunu hemen almak isteyenlere yönelik başlatılan kampanya kapsamında yüzde 24’e varan indirimler sağlanıyor. 

Bugün başlayan kampanyadan 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar satın alınmış ve geri ödeme taksiti 2017 yılı Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri faydalanabiliyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından ilk defa geçen yıl düzenlenen kampanyadan borcunun tamamını ödeyemeyecek vatandaşlar da yararlanabiliyor. Bu durumda olan vatandaşların kampanyadan yararlanmak için borç bakiyelerinin en az yüzde 25’ini ödemeleri gerekiyor. 

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 21 Eylül ile 19 Ekim 2018 tarihleri arasında ilgili bankalara başvuruda bulunması gerekiyor. Kampanyadan yaklaşık olarak 192 bin kişinin faydalanması bekleniyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.