Öne Çıkanlar aşı sigorta Elazığ banyo İmar

KONUTTA TARİHİ KAMPANYAYA İLK DESTEK ALPİŞ’TEN

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un, emlak sektörünün önde gelen kuruluşlarıyla açıkladığı konut kampanyası sektörden büyük destek gördü. Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, dün açıklanan kampanyaya ekstra indirim oranı ekleyerek katılacaklarını açıkladı. 

 

Kampanya kapsamında konut fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılacağının açıklandığını söyleyen Karaalp, “Sayın Bakanımızın ‘fedakarlık kampanyası’ olarak duyurduğu ve konut fiyatlarında yüzde 10 indirim ile birlikte uygun satış koşullarında açıkladığı yeni kampanyaya, biz Alpiş Group olarak 5 puan daha ilave etmek suretiyle öne çıkıyor ve konut satışlarında yüzde 15’lik fiyat indirimiyle ‘biz de varız’ diyerek katılıyoruz” şeklinde konuştu.

 

‘Alpiş’ten tarihi fırsat’ yaklaşımıyla kampanyaya iştirak ettiklerini ifade eden Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, kampanyanın Türkiye için kazanç vakti olduğunu belirtirken, 31 Ekim tarihine kadar Alpiş finansmanıyla faizsiz vade imkanı sunduklarını, 120 ay yüzde 0,99 oranıyla kredili konut satış kampanyasına dahil olduklarını duyurdu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.