Öne Çıkanlar kont Turgut emlakçı şiddet çalıştay

KARACA HOME EVİNİZDE BAHAR HAVASI ESTİRECEK

Geniş ürün yelpazesiyle fark yaratan Karaca Home, yumuşacık dokusunu beyaz ve mavinin ferahlatıcı etkisi ile birleştirerek baharın gelişini uyum içinde yakalıyor. Fas’ın geleneksel motiflerini mavi ve beyazın mükemmel birlikteliği ile harmanlayan Karaca Home, el işçiliğini bir adım öne çıkardığı Arsen Indigo ve Belina nevresim takımı ve yatak örtüsü seti ile yatak odalarınızda derinlik kazandırmayı amaçlıyor.

İnce detaylarla işlenen desenli nakışlarıyla okyanus sahillerinin coşku ve tazeliğini hissedeceğiniz Arsen Indıgo nevresim takımı, birbiriyle uyumlu canlı renkleri ve motifleri ile yatak odalarınızda iddialı bir atmosfer oluşmasını sağlıyor.

Mavi beyazın büyüleyici uyumunu taşıyan Belina summer set içerisinde yer alan nevresim takımı, yatak örtüsü ve pike seti daha romantik bir etki yaratmak isteyenlerin tercihi oluyor. Moroccan stilini taşıyan ürünler arasında yer alan bu ürün, suyun huzur verici etkisinden faydalanarak tüketicilere yeni bir bakış açısı sunuyor.

Modern ve kullanışlı çift kişilik Moroccan stili nevresim takımları yaşam alanlarında sadelik ve ferahlık isteyenlerin tarzına göre birçok ürün ve set sunuyor.

Her zevke uygun yatak örtüleri ve ev tekstili ürünlerine www.karaca-home.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.