Öne Çıkanlar Turgut şiddet emlakçı kont çalıştay

5 günde 750 konut satıldı!
Emlak Konut’un 1 Şubat’ta başlattığı ve Türkiye’de bir ilk olan 240 ay vadeli konut satışına halk büyük ilgi gösterdi. 30 projenin yer aldığı kampanyada ilk 5 gün içinde 750 konut satıldı.

Emlak Konut GYO, Türkiye’de ilk defa 20 yıla uzattığı konut vadesiyle gayrimenkul sektörüne büyük bir heyecan getirdi. Emlak Konut GYO ve yüklenicileri, 1 Şubat’ta başlayan 240 ay vadeli konut satışını sağlayan ‘Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti’ kampanyasıyla 5 günde 750 konut sattı.

Bu konut satışları karşılığı olarak 605 milyon lira ciro elde edildi. Kampanya sayesinde satış ofislerine yoğun bir ilgi olduğu belirtilirken, hem İstanbul, hem de Anadolu projelerine ilginin yüksek olduğu ifade edildi. Bu süreçte sadece yurt içinden değil, yurt dışından da kampanyalı konutlar için alım yapıldı.

Emlak Konut GYO, gerçekleştirdiği kampanyası ile, 30 projede 15 bin bağımsız bölümü satışa sundu. Kampanyada, yüzde 5 peşinat karşılığında 60 ayda sıfır, 120 ayda yüzde 0.45, 240 ayda yüzde 0.79 faiz oranı ile satış yapılıyor.

31 Mart’a kadar geçerli olacak kampanya, 9 bankanın desteğiyle başlamışken hafta içinde Akbank’ın da dahil olmasıyla banka sayısı 10’a çıktı. Albaraka, Akbank, Garanti, Halkbank, Türkiye İş Bankası, Vakıfbank, Vakıf Katılım, Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım kampanyaya destek veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.