Öne Çıkanlar işsizlik çalıştay teşvik Özdilek TÜRSAB

WORKINDO YAPI FUARI 2021’DE YERİNİ ALACAK

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu Workindo.com, yerli-yabancı birçok katılımcıyı ve ziyaretçiyi ağırlayan Yapı Fuarı Turkey Build 2021’e katılıyor. Sektörün nabzını tutan fuar, bu yıl pandemi önlemleri çerçevesinde 43. Kez gerçekleşecek. Workindo, 3. Salon B542 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

Fuara bu yıl ilk kez katılmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Workindo Pazarlama Direktörü Volkan Kırtok, “Yapı Fuarı gibi globalde ses getiren, inşaat sektörünün en önemli fuarlarından birine katılacak olmaktan dolayı mutluyuz. Yerli-yabancı birçok katılımcı ve ziyaretçinin yer aldığı fuar, ülkemizin inşaat sektörünün yurt dışına tanıtımı açısından da büyük önem taşıyor. Workindo olarak hem network ağımızı geliştirmek hem de sektöre katma değer sağlamak için fuardaki yerimizi alacağız.  Ayrıca global atılımlar yaptığımız 2021 yılında, Yapı Fuarı’na katılıp gözlem yapmak yeni fikirler için bize iham kaynağı olacaktır. Bu zorlu günlerde, pandemi önlemleri çerçevesinde Yapı Fuarı’nın düzenlenecek olması inşaat sektörünün canlanmasına da katkı sağlayacaktır. Yerli-yabancı birçok sektör profesyonelleriyle bir araya geleceğimiz için heyecanlıyız.” dedi.

Tarih: 6-9 Nisan 2021

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece/İstanbul

Salon: 3

Stant No: B542

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.