Öne Çıkanlar müstakil TERMACİTY 178 teras kktc

GÜRSOY HOLDİNG’TEN SKANDAL YIKIM

İstanbul’un Bahçelievler ilçesinde kontrolsüz yıkım gerçekleştirerek kamu sağlığı adına tehdit oluşturan Gürsoy Holding, skandal yıkımın ardından Müslüman Alemi’nin Ramazan Bayramı tatilini umursamadan çevre halkını canından bezdirecek derecede gürültü kirliliği yaratmaya devam etti.

Bahçelievler ilçesinde yaşayan kent sakinleri, söz konusu olayların muhatabı olan Gürsoy Holding ve Gürsoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Metin GÜRSOY’un can güvenliğini hiçe sayan ihmalkarlığına ilişkin yasalar önünde yargılanmalarını talep edeceklerini bildirdi.

Gürsoy Holding çalışanları ve Yönetim Kurulu Başkanı Metin GÜRSOY, geçtiğimiz günlerde kontrolsüz yıkımı görüntüleyen TGRT Haber kameramanlarına gerçekleştirdikleri saldırı ile de gündeme gelmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.