Öne Çıkanlar şiddet kont Turgut emlakçı çalıştay

YAPI KATALOĞU’nun Yeni “Aktarma Merkezi”: YAPI HUB

Bu kapsamda kurulan “YAPI HUB” ile YAPI KATALOĞU ofisi, sadece çalışanlara ait olmaktan çıkarak; yapı, mimarlık ve inşaat sektörlerini her türlü bağlamda buluşturmayı hedefleyen önemli bir “aktarma merkezi” oluyor.

YAPI HUB, YAPI KATALOĞU’nun üye firmalarına, sektör profesyonellerine, mimarlara, tasarımcılara yönelik  birçok farklı workshop, seminer, sektör buluşmaları vb. önemli etkinliklerin gerçekleşeceği çok amaçlı bir mekan haline geliyor.

YAPI HUB bünyesinde kurulan “Malzeme Kütüphanesi”, sadece YAPI KATALOĞU’nda yer alan firmaların değil, aynı zamanda sektörde büyük önem taşıyan yapı malzeme üretici firmaların ürün kataloglarının, numunelerinin bulunduğu geniş bir katalog görevi görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.