banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

TOPLU KONUTLAR 4. ETAP’TA TESLİMAT MÜJDESİ

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen sosyal konut projelerinden, 4. Etap konutlarında teslimatlar başladı. 4. Etap’ta yer alan A, B, C, D ve E bloklarda pazartesi gününden itibaren başlayan teslimatlar, önümüzdeki günlerde de devam edecek. Hak sahipleri, Cihatlı’da bulunan konutlarının bulunduğu bölgede daire ve anahtarlarını teslim alabilecekler. Teslim sırasında hak sahibi vatandaşlar dairelerde inceleme yaparak olası ihtiyaçlar ile ilgili tutanak tutarak dairelerine taşınabilecekler.


Dar gelirli vatandaşlara yönelik yapılan 4. Etap konutlar, 97 metrekare ve iki oda bir salondan oluşuyor. Cihatlı’da, doğa ile iç içe, şehrin gürültüsünden uzak bir ortamda tamamlanan konutlar, huzurlu ve sakin bir yaşam alanı oluşturuyor. Öte yandan diğer etaplarla ilgili işlemler devam ederken en yakın sürede 2. Etap dairelerin de teslim edilmesi planlanıyor.

Anahtar Kelimeler:
Konut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19