Öne Çıkanlar MAHALLE Düşük yapı kayıt 3 millet bahçesi Konutların turizm amaçlı kiralanmasına belge zorunluluğu geldi Haksız rekabet önlenecek

Kent Millet Konakları Fiyat Listesi

07.08.2018 Kent Millet Konakları Fiyat Listesi

Daire Tipi Fiyat Aralığı
3+1 325.000 TL’den başlayan fiyatlarla

Ödeme Seçenekleri

Kent Millet Konakları projesinde yüzde 50 peşinat verip proje krediye uygun hale geldiğinde kalan kısım için banka kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Editörün Yorumu

Kent İnşaat'tan yeni proje!

Kent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilmekte olan Kent Millet Konakları projesi 2 bloktan oluşan mimarisi ile sahne alıyor. 26 konuttan meydana gelecek Kent Millet Konakları projesi 3+1 ve 3+1 dubleks konutlardan oluşuyor. Kent Millet Konakları projesinde yer alan konutların büyüklükleri 150 metrekare ile 230 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. İçerisinde 4 adet ticari alanın bulunduu Kent Millet Konakları projesinde dükkanların büyüklükleri 67 metrekare ile 80 metrekare arasında değişiklik gösterecek şekilde tasarlandı. Site özellikleri olarak çocuk oyun parkı, açık otopark ve kameralı güvenlik sisteminin bulunacağı Kent Millet Konakları projesinde konutların teslimlerinin Temmuz 2019'da teslim edilmesi planlanıyor. Kent Millet Konakları projesinde konutları teslim edilmesi ile alıcılarına yüzde 30 oranında prim sağlaması ön görülüyor. Projede dairelerin kira gelirleri ise 2 bin TL'den başlaması bekleniyor.

En düşük konut fiyatı: 325 bin TL 
En düşük dükkan fiyatı: 340 bin TL

Proje Özellikleri

Site Özellikleri

  • Standart Özellik Çocuk oyun alanları
  • Standart Özellik Güvenlik
  • Standart Özellik Kameralı güvenlik
  • Standart Özellik Açık otopark

Bina Özellikleri

  • Standart Özellik Asansör

İnşaat Teknikleri

  • Standart Özellik Yapı denetimi yapılmış
  • Standart Özellik Zemin etüdü yapılmış
  • Standart Özellik Deprem yönetmeliğine uygun
  • Standart Özellik Yalıtım yönetmeliğine uygun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.