Öne Çıkanlar Metruk MEZARLIĞINA ŞİRKET baysal İnşaat

Ev sahibi, kiracı anlaşmazlıklarına yeni yöntem KGS

Saçmacı Mülk Yönetim A.Ş’nin açılışı Görükle’de Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katılımıyla gerçekleşti. Saçmacı Mülk Yönetimi Kurucu Ortaklarından Av. Muharrem Tüfenk ve Gizem Avcı emlak sektörüne yeni bir soluk getiren mülk yönetimine ilişkin bilgiler paylaştı.

"Ev sahiplerine düzenli gelir imkanı"

Gayrimenkulün birçok yatırım aracından karlı olduğunu ifade eden Av. Tüfenk, “Gayrimenkul en güvenilir yatırım araçlarından biri olmakla birlikte birçok gayrimenkul yatırımcısı ciddi problemler yaşıyor. Grup olarak inşa ettiğimiz 89 yıllık güven ile tecrübeli kadromuzla profesyonel mülk yönetimi anlayışını Bursa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kira Garantili Sistem (KGS) ile ev sahiplerine kira garantisi veriyoruz. Evde kiracı olmasa dahi kendi kaynaklarımızı kullanarak ev sahiplerine kesintisiz gelir imkanı sunuyoruz. KGS ile ev sahiplerine aylık maaş alır gibi kira garantisi sunmanın yanı sıra konut ile ilgili hukuksal süreçler dahil olmak üzere tüm süreçleri bizler yönetiyor, ev sahibi için en doğru kiracıyı biz buluyoruz. Sadece ev sahiplerine değil aynı zamanda kiracılar içinde büyük kolaylık sağlıyoruz. Günümüzdeki anlaşmazlıkları sona erdirerek kiracı ve ev sahibi arasındaki anlaşmazlıkları çözüme kavuşturuyoruz” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.