Öne Çıkanlar emlakçı şiddet kont Turgut çalıştay

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de: 3-4 katı geçmeyecek konutlar inşa edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunmak üzere sel bölgesi Rize’ye gitti.

Kıldığı cuma namazının ardından toplanan vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjdeyi verdi.

"550 KONUT İNŞA EDECEĞİZ"

Muğduriyetlerin giderilmesi için kolları sıvadıklarını söyleyen Erdoğan, "TOKİ Başkanlığı ile selden en çok etkilenen 4 ilçede proje çalışmasını başlattık. Yöresel köy evlerimizi, merkezde ise zemin artı 3-4 katı geçmeyecek konutlarımızı inşa edeceğiz. 50 adet altında ahır olan köy evleri yapacağız. Bir sene içinde konutlarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızı güvenli yuvalarına kavuşturacağız. İlk etapta Rize genelinde 15 Temmuz'daki sel felaketinden etkilenen ve afet riski altındaki yapılar için toplam 550 konut inşa edeceğiz." dedi.

"TIPKI RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ'NİN KONUTLARI GİBİ YAPACAĞIZ"

Erdoğan, "Selden zarar gören Güneysu başta olmak üzere tüm ilçe ve köylerimizi eskisinden daha güzel, güvenli ve konforlu bir şekilde imar edeceğiz. Tıpkı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin konutları, nasıl bir güzellik arz ediyorsa diğerlerini de öyle yapacağız." diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.