banner18
Öne Çıkanlar ORTABAĞLAR manşetx necmiince koronavirüs Yapı

Çamlıca Muhtarı Orhan Öztürk: Hizmet etmekten gurur duyuyorum

Bursa Nilüfer ilçesi Merkez Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk dört dönemdir verdiği hizmetten duyduğu mutluluğu belirtti. Öztürk yaptığı açıklamada mahalle sakinlerine hizmet etmenin önemini vurgulayarak işini severek yaptığının altını çizdi.

Muhtar Öztürk Çamlıca mahallesine verilen değeri vurguladı

Bursa Nilüfer ilçesi Merkez Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk mahalle sakinlerinin sevgisi ve saygısında şüphesi olmadığını ifade ederek şunları söyledi: ''Nilüfer Belediyesi'ne bağlı Çamlıca Mahallesi'nin eskiden 300 olan nüfusu şu an 20 bin. O yıllarda okul yoktu. Şuan cami , istanbul depolama, kuran kursu, spor kulübü, pazar alanı, muhtarlık binası, park alanı ve çocuk alanları gibi pek çok sosyal donatı alanı bulunuyor. Bunları vatandaşım için hayata geçirmenin mutluluğunu yaşarken bunun yanı sıra 180 sokağımızın hiçbirinin asfaltsız olmaması ve imar harici tüm cadde ve sokakların yüsek nitelikte bulunması beni memnun ediyor. Vatandaşlarıma daha güzel hizmet vermek için ulaşımı kolaylaştırdık. Şimdi beş altı tane otobüs hattımız var ve Çamlıca Mahallesi olarak bu durumun gelişerek devam edeceğine olan inancımız ve mücadelemiz tam.''

Bursa'nın kalbi Çamlıca'da atıyor

Bursa Nilüfer ilçesi Merkez Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk Çamlıca bölgesinin her bakımdan önemine vurgu yaptı. Muhtar Öztürk, yerel yöneticilerin tutumundan son derece memnun olduğunu vurgulayarak ''Yerel yönetim her zaman yanımızda oldu. Vatandaşımın isteği, sıkıntıları ve tüm dertleri benim için hep ön planda oldu. İhtiyaçlarımız ve şu an az da olsa sıkıntılarımız elbette var. Sorunlarımıza değinecek olursak ulaşım konusuna temas etmeliyiz. Özellikle Heykel'e, çarşıya ve terminale yapılan otobüs seferlerinin eksikliğinden şikayetçiyiz. Anlayacağınız otobüs eksik, bu açıdan sıkıntılarımız oluyor ama eskiye bakarak daha iyiyiz ve mahalledeki pazar alanın üzeri kapatılacak ve şu an projeye hazır ihale aşamasındayız. Önümüzdeki günlerde pazar alanın ihalesi gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi'nden Çamlıca Mahallesi oalrak destek istediğimizde daima olumlu dönüşler aldık. Buhari Camimiz var bu caminin cemaatinin çay kahve içip oturabileceği alanı yok.  En önemlisi cenaze namazının kılınabileceği alan yok. Bunun için Nilüfer Belediyesi'ne ve Büyükşehir Belediyesi'ne talep ve arzularımıızı ilettik. Yakın zamanda müspet bir cevap bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Bursa'da Çamlıca Mahallesi'nde imar yollar genişletildi

Bursa Nilüfer ilçesi Merkez Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk mahallenin imar açısından her geçen gün daha iyiye gittiğini vurguladı. Öztür açıklamasından ''Merkez Çamlıca Kavaklıdere Caddesi devamında imara başlanan bir yol vardı. Şu an bu yolun gevşetilmesi yapıldı ve imar sorunu bittikten sonra 200 metre mesafe arasında da asfaltın sözünü aldık.'' dedi. Yerel yönetimlerin desteği boyutunda bakış açısı sorulduğunda Öztürk şu cevabı verdi: ''Bizim muhtarların siyaseti olmaz. Bizim için her parti eşit uzaklıkta. Belediyenin bağlı olduğu parti bizi ilgilendirmiyor. Biz burada siyaset yapmıyoruz. Biz hizmet vermeye çalışıyoruz.Biz dostluklarımıza önem veriyor ve millet için hareket ediyoruz. İmkanlarımız dahilinde makul bulunan her projemize olumlu dönüt alıyoruz. Diyologlarımız gayet iyi, park yapımlarımızda olsun alt yapıda olsun yetkililere ulşama konusunda sıkıntı çekmiyoruz. İşlerimizi hızlı yürütüyoruz ve tüm bürokratlarla ılımlı ilişkide olmaya devam ediyoruz.''

 

Bursa'da Çamlıca sağlık ocağına kavuştu

Çamlıca Mahalle Muhtarı Orhan Öztürk ''Halkımız için sağlık ocağını açmış olmamız hepimizi mutlu etti. Şu an sağlık ocağında 6 tane doktorumuz görev yapmakta. Sağlık ocağımız çevrede ikamet eden pek çok vatandaşa da hizmet veriyor. Biz de bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bizden desteğini esirgemeyen mahalle halkıma da sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.'' ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19