Öne Çıkanlar Emlak Bursaveterinerhekimlerodası ev yönetmelik İnce bakış

Bakan Özhaseki duyurdu: Çelik yapılı köy evleri için ilk kazma vuruldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine yapılacak olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmalar, Adıyaman’ın Sincik ilçesinde vuruldu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmî sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, hafif çelikten köy evlerinin yapımına başladıklarını duyurdu.

Adıyaman’ın Sincik ilçesinde hafif çelikten köy evlerinin yapımı için ilk kazmaların vurulduğunu belirten Bakan Özhaseki, “Hafif çelikten köy evlerimizin yapımı için ilk kazmayı vurduk. Adıyaman Sincik'te ‘Yerinde Dönüşüm’ projemize başvurarak hibe ve kredi desteği alan vatandaşlarımız, ‘Bakanlığımızın denetiminde ve TOKİ güvencesinde’ ilk etapta 14 adet çelikten köy evinin yapımına başladı. Daha sağlam, daha güvenli ve daha enerji verimli olarak inşa edeceğimiz köy evlerimizin bir kısmı da ahırlı olacak.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.