Öne Çıkanlar çalıştay işsizlik Hatay Kumluda 303 ve Arsuzda 1186 deprem konutu inşa ediliyor Konut satışları azaldı İzmirli depremzedelere 3 bin 887 konut daha teslim edildi

METRUK BİNALAR YIKILIYOR

‘VATANDAŞIMIZIN HUZURU ÖN PLANDA’

Yıldırımlıların can ve mal güvenliğini tehdit eden, gençler için tehlike arz eden metruk binaların yıkımına devam edileceğini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Yıkılmaya yüz tutmuş, yangın ve göçme tehlikesi arz eden binaları olumsuz bir durumla karşılaşmadan ev sahiplerinin iznini alarak yıkım işlemi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem çarpık yapılaşmanın önüne geçiyor hem de vatandaşımızın huzurunu ön planda tutuyoruz. Mahallelerinde bu tür metruk bina olan hemşehrilerimiz belediyemize veya gerekli kamu kurumlarına taleplerini iletirlerse bir olumsuzluk yaşanmadan gereğini yaparız” ifadelerini kullandı. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.