Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

Mai Residence projesi bankasız kefilsiz 60 ay taksit imkanı sunuyor

İstanbul’un en popüler yerleşim yerlerinden biri haline gelen Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde konut satışları devam ediyor. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede 1+1 den 3+1’e kadar değişen konutlar ve 1+1 ile 2+1 seçenekleriyle satışa sunulan home ofisler bulunuyor. 

Biri konut, diğeri home ofis olmak üzere iki blok halinde yükselen proje, yatırımcılarına 31 Ekim 2018 tarihine kadar yüzde 10 peşinatla vade farksız 60 ay taksit ile yüzde 0.98 faizli 120 ay taksit imkanı sunuyor. 

Mai Residence projesi ulaşım olanaklarıyla da dikkat çekiyor. Bölgede bulunan pek çok önemli noktaya oldukça yakın bir mesafede bulunan projenin Bağdat Caddesi’ne olan uzaklığı 15, sahil yoluna olan uzaklığı 3, Kartal İDO İskelesi’ne olan uzaklığı 5, TEM Bağlantı Yolu’na olan uzaklığı 3 ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na olan uzaklığı yalnızca 15 dakika. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.