banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

Karacabey'de altyapı ve asfaltlama çalışmaları tam gaz

Kanalizasyon, içme ve yağmur suyu şebekeleri ile havai elektrik hatlarının yer altına alınma faaliyetleri ile adeta bir şantiye alanına dönen Karacabey’de, çalışmaları tamamlanan noktalarda asfaltlama, parke taş döşeme ve kaldırım düzenleme çalışmaları da hız kesmiyor.



Giderek ivme kazanan çalışmaları mahalle sakinleri ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, kısa sürede ilçenin modern bir görünüme kavuşturulacağını ifade etti.



Vatandaşlardan hoşgörülü yaklaşım



Karacabey’in dört bir yanındaki çalışmaları yerinde denetleyen ve mahalle sakinleriyle de sohbet eden Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşlara hoşgörülü yaklaşımları nedeni ile teşekkür ederken, ‘modern ve müreffeh kent Karacabey’ hedefine giderek yaklaşıldığı mesajını verdi.


 


Altyapıya aktarılan ödenek ülke gelişiminin de bir göstergesi



Tüm altyapı sistemlerinin yer altına alınma çalışmalarının, ülke gelişiminin de bir göstergesi olduğunu ve bunun batılı pek çok ülkede bile bulunmadığını anımsatan Özkan, faaliyetlerin tamamlandığı noktalarda da belediye ekiplerinin anında harekete geçerek asfaltlama, parke taş döşenme ve kaldırım düzenleme işlemlerini gerçekleştirdiğini söyledi.


Yürütülen tüm çalışmaların önümüzdeki yıl tamamlanacağını belirten Özkan, seçim beyannamesinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmekten ve vatandaşların da çalışmalara destek vermesinden dolayı duyduğu gururu ifade etti.



Modern kent Karacabey özlemine ulaşıyoruz



Ekonomik yönden güçlü hale getirdikleri belediyenin, kazandığı itibar ile birlikte tüm kent dinamiklerini de harekete geçirdiğinin altını çizen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan sözlerini, “İlçemiz tüm yönleri ile topyekûn gelişim hedefine kararlılıkla ilerlemektedir” şeklinde noktaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19