Öne Çıkanlar Turgut şiddet emlakçı kont çalıştay

İYİ Parti adayı Şeyda Şahin’e ‘yol arkadaşı’

İYİ Parti Bursa 1. bölge 4. sıra milletvekili adayı Avukat Şeyda Şahin seçim hazırlıkları kapsamında saha çalışmalarını kentin mahalle köy ve ilçelerinde sürdürmeye devam ediyor.

enbursa.com’dan Ebru Taşdemir’in haberine göre geçtiğimiz aralık ayında başkentte silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili yapmış olduğu açıklama ve çalışmalarla İYİ Parti’de dikkat çeken isimlerden olan Şahin, seçim hazırlıklarında da Ateş’i unutmadı.

Ateş ailesini her fırsatta ziyaret ettiğini belirten Şahin, seçim aracını ilk olarak Sinan Ateş’in ailesinin görmesini istediğini ifade etti. Şahin hazırlıklarının tamamlanmasıyla aracı ilk olarak Ateş’in baba ocağının önüne götürdü.

Ateş’in babası Musa Ateş, annesi Saniye Ateş ve ablası Selma Ateş’i ziyaret eden İYİ Parti Bursa Milletvekili adayı Şeyda Şahin bu ziyarette duygu dolu anlar yaşadı.

‘SİNAN ATEŞ’İ UNUTMAYACAĞIZ UNUTTURMAYACAĞIZ’

Bursa’da gerçekleştirdiği birçok basın açıklamasında Sinan Ateş yazılı atkı kullanan Şahin, ‘Sinan’ı unutturmayacağız’ diyerek gösterdiği tepkiyi bu kez de seçim aracına yansıttı.

Aracın yan yüzlerine İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile kendi görsellerini bastıran Şahin aracın arka yüzüne ise Sinan Ateş fotoğrafını kaplattı.

enbursa.com’a özel açıklamalarda bulunan Şahin, ilerleyen günlerde büyük bir seçim otobüsünün de aynı görseller ile giydirileceğini ifade ederek seçim hazırlıkları kapsamında Sinan Ateş’in bulunduğu çeşitli broşürlerin de basılarak şehrin her mahallesine dağıtılacağına dikkat çekti.

Uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Ateş’in üniversiteye hazırlık döneminden arkadaşı olduğunu dile getiren Şahin İYİ Parti teşkilatında bu silahlı saldırının Meclis’e taşınması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Öte yandan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Bursa Milletvekili adayı Sevinç Atabay’ın da bu olayla yakından ilgilendiğini sürecin takipçisi olacaklarını bir kez daha dile getirdi. Şahin ziyaretin ardından Ateş ailesi ile seçim aracının önünde fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.