Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

TURAN SANCAĞI TEŞKİLATI YILIN GAZETECİ ÖDÜLÜNÜ NECMİ İNCE'YE VERİLDİ

Bu kapsamda yılın Turan büyük ödülünü ise Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Dr. Sinan Oğan 'a Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül tarafından ödülü verildi.Yine bu organizasyonu bu sene Şehit Doç.Dr. Sinan Ateş için yapıldığı için ithafen yapıldığından ablası Selma Ateş Kazanç'a özel bir plaketi ise Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül takdim etti.Bu yıl ki ödül töreninde yılın siyasetçi ödülünü ise Millet İttifakı'nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Bozbey aldı.



2022 Yılının Gazeteci ödülünü ise İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi,Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci-Yazar ,Siyasal İletişim Uzmanı Necmi İnce'ye verildi.Gazeteci Necmi İnce yaptığı konuşmasında "Bu ödülünü başta babam ve annem için alıyorum,onları 40 yaşından sonra biraz üzdük, inşaallah bundan sonra başka ödüllerle yine sizlerle birlikte oluruz' diyerek konuşmasını tamamladı.


Ayrıca yine programda farklı kategorilerde birbirinden önemli katılımcılara ödüller verildi.Ayrıca bu ödül töreninde küçük sporcuların yaptıkları yakın dövüş sanatları çalışmaları herkesi mest etti.


Bu güzel organizasyona ev sahibi olan Turan Sancakları Teşkilatı Yönetim Kurulu Başkanı Halit Gökhan Gül söz alarak yaptığı kısa konuşmasında yönetim kurulu adına ödül alan tüm katılımcılara ve programa gelen başta Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'a, siyasetçilere,iş adamlarına,STK'lada ve tüm misafirlere teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.