banner18
Öne Çıkanlar koronavirüs manşetx necmiince ORTABAĞLAR Yapı

ŞEHR-İ BAĞCILAR, 60 AY SIFIR VADE FARKIYLA TURYAP’TAN SATILIK

Turyap, Şehr-i Bağcılar projesinde avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları sunuyor. Projede minimum peşinat, 60 aya kadar sıfır vade farkıyla ödemeler yapılabiliyor. Kişiye özel ödeme planlarının yanı sıra, alıcılara Türkiye’nin hemen her ilinde temsilcilikleri bulunan Turyap tarafından gayrimenkul takas olanağı da sunuyor. 

Şehr-i Bağcılar, 21 blokta 1201 daire ve 22 ticari alandan oluşuyor. Yer ve konum özelliklerine göre fiyatları 417.500 ile 585.000 TL arasında değişen 415 adet 3+1 daire satılıyor.

Şehr-i Bağcılar; bağlantı yolları ile TEM, E-5, Kuzey Marmara Otoyolu’na; metro, otobüs, metrobüs gibi toplu taşıma hatlarına ve Avrupa Yakası’nda havalimanı, otobüs terminaline hızlı erişim olanağı sağlıyor.

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Belediyesi Kuruluşu Başak A.Ş ortaklığı imzasında 30 dönümlük alan içinde projelendirilen Şehr-i Bağcılar projesinde teslim süreci Ağustos – 2020 olarak öngörülüyor. 

Bağcılar’ın Simge Projesi: Şehr-i Bağcılar 

Projeyi değerlendiren pazarlamadan sorumlu Turyap İcra Kurulu Üyesi Bilge Özdemir; günlük ihtiyaca yönelik çevre ile entegre cadde üstü ticari üniteler; peyzaj, gölet ve çevre düzenlemeleri ile doğa içe iç içe; kapalı açık çok amaçlı sosyal ve sportif olanaklar; çocuk oyun alanları; komşularınızla zaman geçirebileceğiniz kamelyalar, seyir terasları, oturma alanları; yer altına alınmış 1.500 araç kapasiteli kapalı otopark düzenlemeleri; kapalı otoparklardan kat erişim olanakları; bloklar arası 12 metreye varan ferah alanlar ve içe dönük yapı ve yerleşim konforu ile Bağcılar’ın Simge Projesi olarak gördüğünü söyledi. 

TURYAP Hakkında: 1985 yılında Türkiye’de ilk kez franchise sistemini kurarak markalı emlakçılık sistemini başlatmıştır. Yurt içi ve yurt dışında 300’e yakın temsilciliği, geliştirdiği gayrimenkul geliştirme ve yatırım projeleri ve düzenlediği müzayedelerle sektörün öncü kuruluşlarındandır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19