banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

OYLAT MERKEZİNDE YOLLAR YENİLENİYOR

Hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, turizm değerimiz Oylat’ta bölgenin merkezini oluşturan alanda yolları yenilemek için çalışmaları sürdürüyor. Çağlayan Otel önünden Oylat çıkışına kadar yeni parke taşlarıyla yenilenen yolda, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki Başkan Yardımcıları Rıdvan Kocaağa ve Fevzi Dülger ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi. Taban, inceleme sonrası konuya ilişkin bir açıklama da yaptı. Bir yandan ramazan ayını yaşarken, bir yandan da şehirleşme anlamında çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Taban, “Yaklaşık olarak göreve başlayalı 2 ay gibi bir zaman oldu ve bu 2 ay içerisinde vatandaşlarımızın bize ilettiği her konuda kayıtsız kalmayarak, değerlendirerek, inceleyerek çözümler üretmeye devam ediyoruz. Bugün Oylat’tayız. Oylat sadece bizim ve şehrimizin bir değeri olmaktan öte ülkemizin ve gelecekte uluslararası coğrafyada da daha hızla pay almaya devam eden bir yapıya sahip. Elimizdeki değerlerin farkına vararak bu güzellikler daha da parlatmak, turizm değeri olan bu bölgenin değerini daha da arttırmak, markalaşma faaliyetleri noktasında daha da iyi bir noktaya gelebilmek için her türlü mücadeleye devam edeceğiz. Göreve geldikten sonraki süreçte burada bizzat gelerek incelediğimizde gerek burada konaklayan vatandaşlarımızın gerekse de bu bölgede mukim olan vatandaşlarımızın ilettiklerini hassasiyetle inceleyip bir bir çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Bunlardan bir kısmı yapım ve imalat, bir kısmı tadilat işleri. Bir kısmı da projelendirilerek hayata geçirilmeye çalışılacak yeni yeni projeleri kapsıyor. Bugün arkadaşlarımızın çok kısa bir zaman içerisinde başlattıkları zemin döşemesiyle ilgili; geçmişte kullanım noktasında güçlüklerin yaşandığı alanların tadilatı gerekiyordu. Bazı alt yapı çalışmaları yapıldı ve bunların düzenlenmesi gerekiyordu. Biz de buradaki çalışmayı Oylat’ın en üst noktasından çıkışına kadar tüm alana yaygınlaştırarak yeni bir çalışma uygulamak istedik. Bugün çalışmanın artık sona doğru geldiğini görüyoruz. Arkadaşlarımızın burada zeminde uyguladıkları parke taş ve renkli desenli çalışmayla farklı bir çehre kazandırmış oldular” dedi.

OYLAT’IN TURİZM DEĞERİNİ DAHA DA ARTTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Çalışma hakkında bilgiler de veren Başkan Taban, “Burada 2500 m2’lik bir alanda arkadaşlarımız taş uygulaması yapıyor. Mevcut taşlar sökülerek yeni parke taşı uygulaması gerçekleştiriliyor. Tabi bu işin sadece görünen yüzü ama önemli olan burada kendimize düşündüğümüz gibi; buradan biz turizm anlamında daha fazla değer almak, kazanç elde etmek istiyorsak buraya gelen bir insan gibi düşünmeliyiz. Buraya gelen insanların rahatı, huzuru, buradaki doğayı deneyimlemesi adına her türlü eksiği gidermek durumundayız. İnsan kaynağından tutun da hizmet anlamında, yapısal anlamdaki eksiklerin giderilmesine kadar her türlü eksiği gidermekle mükellefiz. Bugün bu eksiklerden birini giderdiğimiz için de mutluyuz. İnşallah Oylat’ın turizm değerini daha da arttırmaya devam edeceğiz. Yapılan çalışmalar hayırlı uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19