banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa ipotek ev seramik

ORHANGAZİ YAZA HAZIR

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bekir Aydın “Halkımıza hizmet için kaybedecek vaktimiz yok, vakit çalışma vaktidir, eksiklikleri tek tek tespit edip en kısa sürede gidereceğiz” dedi.

 

Orhangazi Belediyesi 13-17 Mayıs tarihleri arası yapılan çalışmaları ise raporlanarak kamuoyu ile paylaşıldı.

  

PARKE VE TAMİR ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Orhangazi Belediyesi Fen işleri müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Altyapı çalışmalarını tamamladığı bölgelerde, ufak çaplı asfalt yama çalışmalarına devam ediyoruz, mahallelerde kaldırım çalışmaları da hız kesmeden sürmektedir. Ayrıca trafiğin en yoğun olduğu cadde, sokak ve okul önlerinde hız kesme setleri yeniden boyanarak sürücüleri daha dikkatli olması sağlanmıştır. Önceliğimiz yayalarımız projesi uygulaması ile yine trafiğin en yoğun olduğu bölgelerde yaya geçitlerinde  ‘’Önce Yaya’’ işaretlemeleri yapılarak sürücülerimizin daha hassas davranmaları amaçlanmıştır denildi.

 

PİKNİK ALANLARI YAZA HAZIR

Rutin temizlik işleri dışında bazı mahallelerde yol yıkama çalışmalarını gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü, havaların ısınması ile vatandaşların özellikle hafta sonlarını daha iyi değerlendirmeleri için kullanmaya başladığı Nadır, Göl ve diğer piknik alanlarımız temizlenerek daha güzel hale getirildiğini belirtti.  Bunun yanı sıra ana yol güzergahı üzerinde bulunan alt geçitlerimizin kullanılabilir hale getirilmesi için temizlik çalışmaları yapılmış daha ferah ve kullanılır hale getirilmiştir.

 

ÇOCUK PARKLARI VE REFÜJLER RENKLENİYOR

Havaların ısınması ile park ve bahçe düzenlemeleri de hız kazandı. Bahar mevsimin sonralarına doğru havalarında ısınması ile birlikte yabani otların yol kenarlarında ve Orhangazi’nin her yerinde çıkması ile birlikte Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından biçilerek temizlenmesi ve trafiğe engel olacak şekilde büyüyen ağaç dallarını keserek hem çevreye güzel bir görüntü kazandırması gibi birçok konuda park ve bahçeler müdürlüğü kolları sıvadı., Çocuklarımızın daha sağlıklı ve hijyenli bir oyun alanları inşaa etmek için aralıksız olarak bütün Çocuk parkları kontrol edilip tamire ihtiyaç olan oyun alanlarını hemen tamirini yapıp hizmete açarak çocukların mutluluğuna ortak olmak parklarını onarılması ve temizlenmesi gibi işlemlerinde büyük bir çoğunluğun tamamlandığını ve çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

 

ARAZİ YOLLARI DÜZELTİLMESİ ve DERE ISLAH ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Muhtarlıklar İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen dış mahallerdeki arazi yollarının düzeltilmesi ve tanker dolum istasyonlarının genel bakımının yapılması, dere ıslah çalışmalarında çalışmaların devam ettiği. Ayrıca yol kenarlarında bulunan su tahliye kanallarının temizlendiği belirtildi.

 

CAMİLER RAMAZAN İÇİN HAZIRLANDI

Ramazan Ayı öncesinde Veteriner işleri müdürlüğü tarafından Orhangazi genelinde bulunan 37 adet cami temizlenerek halkımızın hizmetine sunuldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19