banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

NEZİR ASAROĞLU'DA BİR TOKATTA YARGI'DAN

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ,Gazeteci Necmi İnce'nin  13/09/2018 tarihinde sabıkalı  Nezir Asaroğlu'nun  kendisine yaptığı hakaret ve tehdit suçundan TC. Bursa 28. Asliye Ceza Mahkemesine yapmış olduğu  şikayet sonrası davayı kazandı.

Gazeteci Necmi İnce'nin açmış olduğu bu  dava dosyası  2018 yılında TC. Bursa 28. Asliye Ceza Mahkesinde olmasına rağmen öncesinde ceza  verilmişti ama çıkan karara itiraz eden Nezir Asaroğlu'nun dosyaya itirazı sonra  Bursa İstifa İdare  Mahkemesi tarafından usul olarak değerlendirilmiş ve bu davanın basit usulde yargılama yapılması gerektiği kararı alınarak yeniden yargılama yapılmıştı.
Bu aşamada TC. Bursa 28. Asliye Ceza Mahkemesine tekrardan gelen dosya yeniden açılarak Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nezir Asaroğlu'nun TCK. 125 maddesi hakaret ve TCK 106 maddesi basit tehdit suçundan dolayı  suçlu bulduğunu açıklandı.


Gazeteci Necmi İnce'ye yaptığı TCK 125 maddesi gereğinde hakaret ve TCK 106 maddesi tehdit suçundan dolayı Nezir Asaroğlu'da 75 gün hapis 1500 TL para cezası ve tehdit suçundan ise 25 gün hapis 500tl para cezası verilerek dosyası kesinleşti ve ceza aldı.

Bu aldığı  ceza sonrası Nezir Asaroğlu'nun başka aldığı cezalardan dolayı eski davalarının cezası için mahkemelere yazı yazıldı ve hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı da verilmedi. 

2018 yılınan bu zaman kadar belli cenahlar tarafından Gazeteci Necmi İnce yazdığı yazılar ve gündeme getirdiği haberleren dolayı hedef haline getirilmiş ve bir çok iftiraya ve asılsız haberler yapılarak bazı olalarla karşı karşıya gelmişti.

Bursa Medyasının güçlü ve korkusuz kalemi Gazeteci Necmi İnce ile hakkında kesinleşmiş hiç bir mahkeme kararı olmadığı ve sicilininde temiz olmasına rağmen hala çamur at izi kalsın diyen basit kişilerle de hukuk mücadelesini devam ettirmektedir.Her zaman mağdur ,mazlum ve garibanın yanında her almaya devam etmektedir.

Bu kapsamda İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi Gazeteci aynı zamanda Hukuk Fakültesi Öğrencisi olan Necmi İnce yaşadığı kumpas olaylarından sonra kendisine yapılan haksızlıklara karşı hukuk mücadelesini devam ettirerek haklı olan mücadelesini  devam edeceğini açıkladı.


Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamada "Hukukun üstünlüğüne inanan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olarak tarafsız mahkelerin verdiği karardan dolayı memnun olduğunu, adaletin er geç tecelli ettiğini söyledi. İnce, kazandığı bu ceza dava dosyasından  dolayı Şehir Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nezir Asaroğlu içinde 20bintl'lik  Manevi tazminat davasıda açtı.

İnce Medya Grup İmtiyaz Sahibi ,Gazeteci Necmi İnce yaptığı açıklamasında önümüzdeki günlerde şahsına yönelik yapılan kumpas ve algı yönetimi haberleri nedeniyle başka gazetecilere yönelik kazandığı davalarıda kamuoyuna deklare edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19