banner18
Öne Çıkanlar İnşaat Bursa seramik ipotek ev

Modern City Bahçelievler projesi yüzde 0.98 faizli taksit imkanı sunuyor

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen en yeni markalı konut projelerinden biri olan Modern City Bahçelievleroldukça uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla yatırımcılarını bekliyor. Alp İnşaat ve Modacity iş birliğiyle inşa edilen projede aylık yüzde 0.98 faizli taksit imkanı bulunuyor. Proje yatırımcılarına çok sayıda imkan ve avantaj sunuyor. 

5 bin metrekarelik bir arza üzerinde yükselen projede büyüklükleri 104 metrekare ila 217 metrekare arsında değişen 105 adet daire ve 5 adet ticari ünite yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle satışa sunulan projede fiyatlar 512 bin liradan başlıyor. Modern City Bahçelievler projesinden konut sahibi olanlar tapularını hemen teslim alabiliyorlar. 



Modern City Bahçelievler yatırımcılarına oldukça geniş ödeme fırsatları sunuyor. Projeden ev sahibi olmak isteyenler yüzde 35 peşinat ödedikten sonra kalan miktarı faizsiz olarak 36 ay taksite ödeyebiliyor. Aynı şekilde dileyenler aylık 0.98 faizli 5 yıl taksit seçeneğinden yararlanabiliyor. Proje kapsamında peşin alımlarda ise yüzde 8 indirim imkanı sunuluyor. 

Teslimleri 2019 yılının Ağustos ayında yapılması planlanan projede konut ve ticari ünitelerin yanı sıra çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Bunlar arsında yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, fin hamamı, çocuk oyun alanları, hobi odası, seyir terası, peysaj alanları, kapalı otopark ve 7/24 profesyonel güvenlik hizmetleri yer alıyor. 

Modern City Bahçelievler projesi yer aldığı lokasyonla da dikkatleri çekiyor. Proje bölgedeki pek çok önemli noktaya oldukça kolay ulaşım imkanı sunuyor. E-5 Otoyolu, TEM Karayolu, metro, metrobüs istasyonlarına oldukça yakın bir mesafede bulunan proje Atatürk Havalimanı’na ise yalnızca 3 kilometrelik bir uzaklıkta bulunuyor. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19