Öne Çıkanlar KESTEL ARTVİN LİMAN Yol Bursa

Milliyet Mimarlık Eki   sektöre dair güçlü bir kaynak olmaya devam ediyor

Her yeni sayısı mimari ve yapı sektörü için almanak niteliği taşıyan Milliyet Mimarlık Eki, üçüncü sayısı ile okurlarına yine mimarlık, tasarım ve kent gündemine dair konu başlıklarıyla dolu dolu bir içerik sunuyor. 

Türkiye ve dünyadaki önemli sektör gelişmeleri, kentsel tasarım projeleri, etkinlikler, söyleşi ve sektör haberlerini içeren Milliyet Mimarlık Eki üçüncü sayısında, ünlü mimar Emre Arolat ve Doç. Dr. Ece Ceylan Baba’nın da içinde yer aldığı sosyal sorumluluk projesi “Umut – Elazığ” röportajı, “Kapsül Evler” makalesi, ARK-itecture ve BG Architects iş birliği ile tasarlanan Özyeğin Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi binası projesi haber başlıkları arasında yer alıyor. Ayrıca ek, Ofist’in zamanı ölçme ve değerlendirme zanaatı olarak bilinen “horoloji”yi sanat ve tasarımla buluşturduğu Entropia projesi yanı sıra tarihi yapılara farklı mimari yöntemler ve yapısal teknolojiler eklenen yeni modüller gibi konuları da üçüncü sayısında ele alıyor. 

Her ayın dördüncü Pazar günü Milliyet Gazetesi ile dağıtılan Milliyet Mimarlık Eki, etkinlikler, yarışmalar ve sektörün diğer önemli haberlerine sayfalarında yer veriyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.