banner18
Öne Çıkanlar 46 karne 12 kent Bursa

Milliyet Mimarlık Dergisi   sektöre rehberlik etmeye devam ediyor

Mimari ve yapı sektörü için almanak niteliği taşıyan Milliyet Mimarlık Dergisi, beşinci sayısı ile yine tasarım, mimarlık ve kent gündemine dair birçok sektörel konu başlıklarını ele alıyor. İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi Kurucu Üye ve Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kurtul Erkmen, hem Aura İstanbul’u hem de 30 yıllık mesleki pratiğini sürdürdüğü KG Mimarlık’ı güncel projeleri ile Milliyet Mimarlık Dergisi’nde anlatıyor. Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr. Gülname Turan ve Mütevelli Heyeti Başkanı Fehmi Bilge ile genç tasarımcıların gelişimlerine destek olmak ve nitelikli tasarımın üretilmesine zemin hazırlamak amacıyla yürütülen çalışmalar Milliyet Mimarlık Dergisi’de mercek altına alınıyor. 

Milliyet Mimarlık Dergisi yeni sayısında Venedik Bienali 17. Uluslararası Mimarlık Sergisi Türkiye Pavyonu ve dünyadan 20. Serpentine Gallery Pavyonu konularını da ele alıyor. Ayrıca dünyaca ünlü Japon mimarlık ofisi Kengo Kuma and Associates imzasını taşıyan EMYA 2021- Avrupa'da Yılın Müzesi Ödülleri’nde bu yıl Özel Takdir Ödülü'nü ülkemize kazandıran Eskişehir’deki OMM- Odunpazarı Modern Müzesi de ilgiyle okunacak içerikler arasında yer alıyor. Bu sayıdaki “Yurt Dışında Mimar Olmak”  adlı özel dosya ise yurt dışında çalışmak isteyen genç mimarlar için bir rehber niteliği taşıyor. 

30 Mayıs Pazar günü Milliyet Gazetesi ile birlikte bayilerden ücretsiz olarak ulaşılabilecek Milliyet Mimarlık Dergisi’ne, dijital platformlarda Dergilik ve Milliyet e-gazete uygulamalarından da erişilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19