banner18
Öne Çıkanlar necmiince ORTABAĞLAR manşetx koronavirüs Yapı

JUNİOR BAMBİ İLE EBEVEYNLERİN İÇİ RAHAT

Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Junior Bambi ile bu sorunun önüne geçmeyi amaçlayan Bambi Yatak, bebeklerin sağlığını ebeveynleri kadar düşündüğünü kanıtlıyor. Yüzde 10’luk eğim sayesinde bebeklerde oluşabilecek reflüyü engellemeye yardımcı olan Junior Yatak ile Bambi, minikleri günün her saatinde daha güvenilir ve konforlu bir uyku ile buluşturuyor.

Son teknolojiyi kullanarak tasarladığı bebek yataklarıyla Bambi Yatak, minikleri ebeveynleri kadar düşündüğünü kanıtlamaya devam ediyor. Bebeklerdeki kas gelişiminin 6’ıncı aya kadar devam ettiğinin farkındalığıyla geliştirdiği Junior Bambi Yatak ile Bambi, miniklerde oluşabilecek reflünün önüne geçmeyi amaçlıyor ve özel eğimi sayesinde bebekleri daha güvenilir ve konforlu bir uyku ile buluşturuyor.
Fermuarlı çıkarılabilir kılıf Sıvı geçirmez yatak kılıfı sayesinde kötü koku ve mikroorganizmaların oluşumunu engelleyen Junior Bambi, fermuarlı çıkarılabilir kılıfı sayesinde de miniklere sadece rahat ve konforlu bir uyku değil, hijyenik ve sağlıklı bir uyku da sağlıyor. Kuştüyü sünger ile yumuşacık bir dokunuş Kuştüyü sünger ile miniklerin narin bedenlerini düşünen Bambi, bebeğin kemik
gelişimini doğru şekilde destekleyen tasarıma sahip Junior Bambi Yatak ile ailelerin gönlünde taht kuruyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19