banner18
Öne Çıkanlar necmiince ORTABAĞLAR manşetx koronavirüs Yapı

İnşaat Demirinin Saplandığı Köpek Sağlığına Kavuşuyor

Geçtiğimiz hafta Çeltikçi Mahallesinde vatandaşlar, bir köpeğin inşaat demiri üzerine düştüğünü gördü. Demirin karnına saplandığı köpeğin kanlar içerisinde kaldığını gören vatandaşlar, durumu hemen 153 İnegöl Belediyesi Çözüm Merkezine bildirdi.

TEDAVİ ALTINA ALINDI
İhbar üzerine İnegöl Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri yaralı köpeğin bulunduğu yere giderek acılar içerisinde bulunan hayvanı saplandığı demirden çıkararak İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürdü. Burada tedavi altına alınan köpek, 8 gün gibi bir sürede sağlığına kavuştu.

Tedavisi süren yaralı köpeğin sahipli olduğu ve İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinden yapılan paylaşımlar sonucu, sahibinin yetkililere ulaşarak 1 haftadır köpeklerini aradıklarını söylediği ifade edildi. Yaralı köpek, şimdi tamamen iyileşip yeniden yuvasına kavuşmak için bekliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner19